UDSALGET ER I GANG>> SPAR 40% NU
Inspired by women

Masai Stories

MASAI STORIES er portrætter, der handler om kvindeliv gennem tanker og refleksioner fra engagerede og passionerede kvinder. Historierne handler om diversitet, åbenhed, om mod og ikke mindst om friheden til at være og vælge sig selv.

Julia Lahme

Mød Julia Lahme – en kær ven af Masai, forfatter, trendforsker og grundlægger af kommunikationsbureauet Lahme Kommunikation.

LÆS MERE

Marie Vesterbæk

Maries ambition som designer er at skabe tøj, der kan holde længe, så det ikke er noget, du kun har en sæson, hvorefter det er uaktuelt, og du smider det ud. Det er vigtigt for hende, at man kan have tøjet i en årrække, så det på den måde er bæredygtigt.

Læs mere

Purnina (Punta) Bhalla

Punta’s historie, er også historien om Masai, og det er historien om et mere end 30 år langt professionelt samarbejde, som med tiden er blevet til meget mere end det.

LÆS MERE

Elisabeth Nielsen

Den dansk/ukrainske pianist Elisabeth Nielsen begyndte sin musikalske rejse og fascination af klaveret, da hun var 5 år. For hende er musikken et sprog, der får dets energi i mødet med publikum.

Læs mere

Masai 30 år

De fantastiske mennesker, der har været med på rejsen, er i høj grad en del af vores succes. Derfor har vi inviteret ni kvinder, både kollegaer og kunder, til en åben, ærlig og personlig snak om at fylde 30, om at være kvinde i dag og om, hvorfor Masai er noget særligt. Alt dette er blevet samlet til en fin historie, der føles som den helt rigtige måde at fejre Masai på.

LÆS MERE

Cristina Santos

Hos MASAI er det vigtigt for os at have langvarige relationer med de mennesker, som er en del af processen med at skabe vores tøj. En nøgleperson i denne proces er Cristina Santos, som har arbejdet med Masai og produktion af vores jersey-styles i mere end 23 år.

Læs mere

Birgitte Lund

Jeg har arbejdet som billedkunster de sidste 36 år. I mine billeder er jeg optaget af lyset, af det taktile, af farverne og af alle de mange lag, som jeg bygger mine billeder op af. Jeg holder meget af langsommeligheden i processen og i at fordybe mig i hvert billede.

Læs mere

Maude McNair Rahbek

Maude er ansvarlig for produktionen hos Masai, og det betyder, at hendes ansvar dækker hele tilblivelsen af det enkelte stykke tøj. Maudes viden om tekstiler og produktionsteknikker er enorm, og hendes dedikation til at skabe det bedst mulige stykke tøj i den bedst mulige kvalitet indenfor de rammer, der er tilgængelige, er en daglig inspiration. Maude har rejst i hele verden og er i tæt kontakt med de mennesker, der overtager skitser og design-briefing, og forvandler det til et smukt stykke tøj.

LÆS MERE

Tanja Marjatta Juhl

Tanja er en af de kreative kvinder, der er med til at skabe de styles, der er del af kollektionen. Print har altid været en stor del af Masais DNA, og vi sætter en ære i at skabe smukke, levende og kunstneriske prints, som altid er helt unikke for os.

READ MORE

Sarah Kronbach Hermanstad

Sarah er retailansvarlig hos Masai. Sarahs store ansvar er derfor Masais butikker og dermed også den oplevelse og den kontakt, den enkelte kvinde får lige så snart, hun træder ind i en Masai-butik.

LÆS MERE

Anna Normann

Anna Norrman er egentlig svensk men elsker Danmark og danskere, og derfor har hun skabt et boutique fristed langt ude på landet, hvor hun hylder det uperfekte og udfordrer danskernes forkærlighed til farven hvid. Hos The Norrmans smelter et bæredygtigt syn på mad og indretning kærligt sammen.

Læs mere

Anne Dvinge

Kvinden bag LOW-FI Concerts, Anne Dvinge, voksede op med musik og med viljen til at rejse sig, uanset hvor hårdt man falder. Den drivkraft og ikke mindst kærlighed til musikken, har skabt landets største platform for hjemmekoncerter, der mere end nogensinde giver mening i en tid med kulturrestriktioner og savnet af fællesskab.

Læs mere

Loa Dalgaard Worm

Siden hun var helt lille, har Loa Dalgaard Worm ville redde verden. I dag får hun lov til at komme tættere på målet bid for bid hver eneste dag ved at samarbejde tæt med virksomheder over hele kloden om ambitiøse bæredygtighedsstrategier. Hos Masai har hun været med på rejsen om at skabe verdens første fulde kollektion af tøj i FSC-certificeret viskose.

Læs mere

Tina Hueg

Gwyneth Paltrow elsker det, og rigtig mange andre er vilde med danske Cocoon Tea Artisans smukke økologiske te univers. Bag det hele står Tina Hueg, der for 3 år siden forlod sit faste job, og uden andet end kærlighed til te, kastede sig ud i hendes livsdrøm. Alligevel er det lykkedes hende at skabe en succes med en klar opskrift, der handler mest om te, men også om passion, kærlighed til andre mennesker og om altid at give mere, end man tager.

Læs mere

Mille Bang

Mille Bang er teologi-studerende, og hun tror på, at Guds kærlighed er det, der binder os alle sammen. Troen er bagtæppet i hendes liv, og sammen med filosoffen Kierkegaard får hun sat kristendommens budskaber ind i en moderne kontekst, der handler om alt fra sociale medier til kunsten at elske et andet menneske.

Læs mere

Veronica Hodges

Papirkunster Veronica Hodges samler på kvindelige kunstnere fra 1800-tallet malet af kvinder, fordi hun mener, at de har en anden ærlighed og sensualitet, end hvis en mand havde malet dem. Hun mener også, at livsglæde er en form for kreativitet, og at kreativitet er en muskel, man skal øve sig i; ligesom alt muligt andet.

Læs mere

Carina Simons

Carina Simons har altid fulgt hendes hjerte; både når det handlede om livsvalg og karriere. Det ledte hende i sin tid til Røde Kors, hvor hun i dag er marketingansvarlig for Røde Kors genbrug, der rejser penge til sårbare mennesker særligt i det danske samfund. Sidste år indgik Masai og Røde Kors et særligt samarbejde, hvor Masais kunder kan aflevere deres gamle Masai tøj i én af Masai’s butikker, herefter sendes det til Røde Kors genbrugsbutikker. Som tak giver Masai alle kunder en rabat på deres næste køb.

Læs mere
Inspireret af kvinder

Masai stories er portrætter, der handler om kvindeliv gennem tanker og refleksioner fra engagerede og passionerede kvinder. Historierne handler om diversitet, åbenhed, om mod og ikke mindst om friheden til at være og vælge sig selv. Gennem mødet med forskellige kvinder, der alle inspirerer os med deres livsvalg og kreativitet, har vi ønsket at skabe et særligt indblik i kvindernes universer. Herigennem viser vi dén skønhed og styrke, der opstår, når livspassioner får mulighed for at folde sig ud, og når man vælger at lytte til sig selv og gøre det, man drømmer om.

Men historierne handler i høj grad også om fællesskab og om, at vi alle står stærkere, når vi står sammen, og hvordan vi kan blive bedre til at finde inspiration og styrke i hinanden. Vi vil gerne bidrage med at sætte kvinder mere på dagsordenen, så vi sammen kan skabe nye og lige muligheder for hver af os - og for hinanden. Derfor er dette ikke bare små fortællinger men én stor fortælling, der også handler om fælleskab. Historierne er alle skabt og fortalt af kvinderne selv, og de giver os indsigt, kloge ord og stof til eftertanke.