Levering

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du handler på Masai.dk. Derfor gør vi meget ud af at behandle, pakke og levere din ordre hurtigt – så du hurtigst muligt kan få glæde af dine nye Masai designs.

Levering
Leveringstid

Når du har gennemført et køb i vores webshop, vil der typisk gå 1-3 hverdage, før du modtager dine varer. Afgiver du din ordre inden kl. 12 (på hverdage), vil vi bestræbe os på at behandle, pakke og sende den til dig samme dag.


Vi tager dog forbehold for længere leveringstid i perioder – særligt i forbindelse med udsalg.


Vi sender på nuværende tidspunkt til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne), Norge (ikke Svalbard og Jan Mayen), Sverige, England (ikke Nordirland, Isle of Man, Isle Scilly, Channel Island, Shetlandsøerne, Jersey, Hebriderne, Guernsey og Gibraltar), Irland, Tyskland (ikke Helgoland og Busingen) og Finland (ikke Ålandsøerne).

Leveringspris

Køber du for mere end 750 kr., betaler vi fragten, hvis du vælger levering til GLS Pakkeshop eller til en Masai butik.

Køber du for mindre, ligger leveringsomkostningen på dig.

Du kan altid se fragtprisen i kurven og selv vælge, hvilken løsning du ønsker under check-out forløbet.


I Danmark har du tre leveringsmuligheder:1) Levering med Postnord til din hjemme- eller arbejdsadresse.

Leveringstid: 1-3 hverdage

Pris: 39 KR


Hvis du vælger denne metode, og der ikke er nogen til at kvittere for modtagelse, efterlader PostNord information om, på hvilket posthus pakken kan afhentes.


2) Levering med GLS til Pakkeshop nær dig eller hjemmeadresse.

Leveringstid: 1-3 hverdage

Pris: 29 KR


Vælger du levering til en pakkeshop, så vil du modtage en SMS, når pakken er ankommet og klar til at blive afhentet.


3) Levering til en af vores Masai butikker.

Leveringstid: 1-3 hverdage

Pris: Gratis


Vælger du denne metode, så vil butikken kontakte dig via telefon når din pakke er ankommet. Medbring venligst ID og din ordrekvittering ved afhentning.

Se vores butikker her


Du har 7 dage til at afhente din ordre, hvorefter den automatisk returneres igen til vores lager.

Leveringsbetingelser

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer kun til privat- og virksomhedsadresser - ikke til postbokse.


Din vare vil blive leveret i ugedagene mandag til fredag. Tidspunktet for levering afhænger af, hvilken fragtmetode der benyttes.


Der skal kvitteres for varerne ved modtagelsen. Det behøver nødvendigvis ikke være dig der kvitterer. Personer på leveringsadressen (fx et familiemedlem, en ven, receptionist etc.) kan således kvittere for modtagelsen med bindende virkning for dig.


Bemærk venligst, at du bærer risikoen for varen efter leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler skal du informere os om det, læs mere under "Mangelfulde varer og forkerte varer" her.

Alt i én pakke

Vi sender som udgangspunkt altid hele ordren i én og samme forsendelse.

Hvis der fraviges fra dette, vil du blive kontaktet.

Kvittering

Når din ordre er blevet afsendt vil du modtage en e-mail fra os. Den gælder også som din kvittering.

Følg din ordre

Du kan følge din ordre ved at benytte det track & trace link, du modtager i mailen med din kvittering og besked om at din ordre er på vej. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 24 timer fra du modtog linket, til det er aktivt på transportørens hjemmeside.


Du kan også tjekke din ordrestatus og finde tracking-information her på sitet. Hvis du har en konto hos os, logger du blot ind og finder informationen under 'Ordrer'. Har du ikke en Masai konto, kan du benytte funktionen 'Tjek ordre'.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.


Bemærk: Masai tager forbehold for tastefejl, prisændringer, ekstraordinær travlhed og lagerstyringsfejl.