UDSALGET ER I GANG>> SPAR 40% NU
Dansk design med omtanke

Om Masai

Inspired by women

Masai blev grundlagt i København i 1992 af to søskende. Vi værdsætter vores danske arv, og vores danskhed er forankret i alt fra måden vi designer på, til vores syn på livet og verden omkring os. Vi er åbensindede, nysgerrige og har en inkluderende tilgang til mode, hvilket betyder, at vi er inspireret af rigtige kvinder i alle kulturer, aldre og kropstyper.

Vi designer vores kollektioner med omtanke, altid inspireret af kunst og kultur omkring os, i vores unikke Masai Shapes , så du kan skabe et ubesværet feminint look med masser af bevægelsesfrihed og komfort. Vi kommunikerer omtanke som en livsstil. Vi er engagerede og passionerede omkring alt hvad vi foretager os: fra måden vi driver vores forretning på, til vores design og produktion af vores kollektioner.

Vi ønsker at repræsentere og præsentere historierne fra liv levet af rigtige kvinder – kvinder med karakter. 

“Masai er dansk design med omtanke. Inspireret af kvinder.”

WE LOVE WOMEN

Hos Masai designer vi til alle slags kvinder – kvinder fra alle kulturer, i alle aldre og alle kropstyper. Vi ønsker at præsentere historierne om liv levet af rigtige kvinder – kvinder med karakter.

I hjertet af København

Vores hovedkontor ligger i hjertet af den gamle del af København, i en smuk gammel rød murstensbygning, lige overfor ikoniske Nyboder – en bydel bygget i 1600-tallet på foranledning af Christian IV, for at huse det voksende flådesamfund i København.

Det er her vi designer fra – dybt forankret i en historisk del af København, den del af byen, der altid har værdsat rejser og betragtet et internationalt udsyn, som en væsentlig værdi at leve efter. Vi bor midt i byens myldrende gadeliv, hyggelige butikker og restauranter, og designer med inspiration fra København og verden omkring os. Dette er vi ikke ene om. Dansk design har en forkærlighed for at kombinere en vis følelse af funktionalitet og ’wearability’ med elegance, og da vi er et lille land, er værdier så som at være åbensindede, nysgerrige og inkluderende dybt indprentet i vores design tradition.

Hos Masai trækker vi på alle disse input. De er en del af vores DNA, og betragter dem som en del af vores grundlag for at se udad og være en ansvarlig skaber af tidløs kreativitet for inspirerende kvinder overalt.