SIDSTE CHANCE! SLUTTER I AFTEN
Masai stories

Sarah Kronbach Hermanstad

Maj 2021

Head of Retail hos Masai

Sarah er retailansvarlig hos Masai. Sarahs store ansvar er derfor Masais butikker og dermed også den oplevelse og den kontakt, den enkelte kvinde får lige så snart, hun træder ind i en Masai-butik. Hos Masai køber man ikke bare tøj; man finder en rummelighed og et kvindebillede, der rækker ud over konventioner og fastsatte rammer, og det er netop dér, Sarah finder arbejdsglæden. Og så er det bare en ekstra bonus, at Sarah har stor og international erfaring, som kommer både kollegaer og kunder til gode.

”Jeg har arbejdet med butikker, altså været i retailbranchen, hele mit liv, og der er især tre store oplevelser og erkendelser, som påvirker mig i min hverdag. Den første er den gave, jeg fik, da jeg flyttede til Paris, og var så heldig at komme til at arbejde for Christian Louboutin. Han lærte mig, at den gode oplevelse man får som kunde, skal være på alle niveauer. Alle fortjener at blive set og ingen skal undvære det. Den anden store erkendelse er, hvor privilegeret jeg er i mit job her hos Masai. Der er nemlig ikke ret langt fra, at en idé opstår i design til, at den enkelte kvinde har det mellem hænderne. Den tredje er den gave, det er at være hos Masai. Jeg har brugt mange år på at forsøge at passe ind, og være ’rigtig’, men det er først nu, jeg er landet i at hvile i mig selv. Jeg skal nemlig ikke være konform eller passe ind i en boks her; her skal jeg bare være og bevæge mig, og det er en rar følelse at have.”
Sarah Kronbach Hermanstad - Head of Retail
MASAI STORIES

MASAI STORIES er portrætter, der handler om kvindeliv gennem tanker og refleksioner fra engagerede og passionerede kvinder. Historierne handler om diversitet, åbenhed, om mod og ikke mindst om friheden til at være og vælge sig selv. Gennem mødet med forskellige kvinder, der alle inspirerer os med deres livsvalg og kreativitet, har vi ønsket at skabe et særligt indblik i kvindernes universer. Herigennem viser vi dén skønhed og styrke, der opstår, når livspassioner får mulighed for at folde sig ud, og når man vælger at lytte til sig selv og gøre det, man drømmer om.

Se andre stories

Se alle

Elisabeth Nielsen

Den dansk/ukrainske pianist Elisabeth Nielsen begyndte sin musikalske rejse og fascination af klaveret, da hun var 5 år. For hende er musikken et sprog, der får dets energi i mødet med publikum.

Læs mere

Anna Normann

Anna Norrman er egentlig svensk men elsker Danmark og danskere, og derfor har hun skabt et boutique fristed langt ude på landet, hvor hun hylder det uperfekte og udfordrer danskernes forkærlighed til farven hvid. Hos The Norrmans smelter et bæredygtigt syn på mad og indretning kærligt sammen.

Læs mere

Anne Dvinge

Kvinden bag LOW-FI Concerts, Anne Dvinge, voksede op med musik og med viljen til at rejse sig, uanset hvor hårdt man falder. Den drivkraft og ikke mindst kærlighed til musikken, har skabt landets største platform for hjemmekoncerter, der mere end nogensinde giver mening i en tid med kulturrestriktioner og savnet af fællesskab.

Læs mere