Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Masai Stories

Masai 30 Years

August 2022

2022 er et særligt år for Masai, da vi fylder 30 år – en begivenhed vi er både stolte af og taknemmelige for. For os er det noget helt specielt, og derfor tillader vi os, at fejre vores egen succes. De fantastiske mennesker, der har været med på rejsen, er i høj grad en del af den succes. Derfor har vi inviteret ni kvinder, både kollegaer og kunder, til en åben, ærlig og personlig snak om at fylde 30, om at være kvinde i dag og om, hvorfor Masai er noget særligt. Alt dette er blevet samlet til en fin historie, der føles som den helt rigtige måde at fejre Masai på.

De ni kvinder er hverken skuespillere eller modeller, men blot modige kvinder, der stillede sig op i et fotostudie for at bidrage med deres personlige fortælling – endda på engelsk – som vi nu stolt kan dele på tværs af alle de lande, hvor vi i dag er repræsenteret.

Mød

Lindsay

Head of Sales, Tyskland

Lindsay er ansvarlig for vores salg i Tyskland, Østrig og Schweiz. Lindsay har arbejdet for Masai siden 2019. Sammen med sit team sørger Lindsay for, at vi har et succesfuldt samarbejde med vores kunder på de tre markeder, og hun er altid på udkig efter nye kunder til Masai-familien.

Mød

Fionnuala

Sales Area Manager, England

Fionnuala er vores salgschef i Storbritannien og holder til i vores showroom i London. UK har altid været et af vores vigtigste markeder, og mange af kunderne har været hos os i årevis. Fionnuala arbejder sammen med nogle af vores største kunder og sørger for fælles succes. Fionnuala har arbejdet for Masai siden 2016.

Mød

Johanna

Sales Executive, Sverige

Johanna er ansvarlig for salg til vores kunder i den nordlige del af Sverige. Johanna har arbejdet for Masai siden 2020, hvor hun begyndte i retail, men i dag arbejder hun fra vores showroom i Stockholm, hvor hun sørger for det gode samarbejde med vores svenske forhandlere.

Mød

Marianne

Sales Executive, Danmark

Marianne har arbejdet hos Masai siden i 2002, hvilket betyder, at hun i år fejrer sit 20års jubilæum samme år, som vi fejrer os selv. Vi er stolte af at have Marianne som en del af teamet, og vi ved, at mange af Mariannes kunder i det jyske har været hos hende og os i mange år. Tak og tillykke, Marianne.

Mød

Christina

Head of Marketing, Danmark

Christina er ansvarlig for marketing, og hun har arbejdet hos Masai siden 2019. Christina tager sig af al kommunikation, der vedrører Masai, hun er vores brands stemme. Det er vigtigt for hende, at vi sørger for at have en ærlig, relevant og inspirerende dialog med vores kunder.

Mød

Martina

Masai butikschef, Danmark

Martina er butikschef i vores Masai butik i Ålborg, Danmark. Hun har arbejdet hos Masai siden 2019. Martina møder vores kunder hver dag, og er derfor en meget vigtig Masai-ambassadør. Martina har, som hun selv siger det, ”altid hjertet med på arbejde” og sørger for, at alle, der besøger butikken, får den bedst mulige oplevelse.

Mød

Pia

Masai kunde, Danmark

Pia har været Masai forhandler igennem mange år. Hun har sin egen butik i Vordingborg på Sjælland. Pia har købt Masai-kollektioner til sin butik siden 2000. Det er et samarbejde, vi er stolte af og ikke tager for givet. 

Mød

Michelle

Masai Customer, Danmark

Michelle er en sand Masai fan. Vi lærte Michelle at kende ved et tilfælde og vi mødte hende en dag, hvor hun var iklædt Masai fra top til tå. Michelle arbejder som jazzsangerinde, og hun er blevet loyal Masai kunde de seneste år. Hun føler sig komfortabel og moderne i Masai. Vi er stolte af at have hende som kunde.

MASAI STORIES

MASAI STORIES er portrætter, der handler om kvindeliv gennem tanker og refleksioner fra engagerede og passionerede kvinder. Historierne handler om diversitet, åbenhed, om mod og ikke mindst om friheden til at være og vælge sig selv. Gennem mødet med forskellige kvinder, der alle inspirerer os med deres livsvalg og kreativitet, har vi ønsket at skabe et særligt indblik i kvindernes universer. Herigennem viser vi dén skønhed og styrke, der opstår, når livspassioner får mulighed for at folde sig ud, og når man vælger at lytte til sig selv og gøre det, man drømmer om.

Læs mere

See other stories

See all

Elisabeth Nielsen

Den dansk/ukrainske pianist Elisabeth Nielsen begyndte sin musikalske rejse og fascination af klaveret, da hun var 5 år. For hende er musikken et sprog, der får dets energi i mødet med publikum.

Læs mere

Loa Dalgaard Worm

Siden hun var helt lille, har Loa Dalgaard Worm ville redde verden. I dag får hun lov til at komme tættere på målet bid for bid hver eneste dag ved at samarbejde tæt med virksomheder over hele kloden om ambitiøse bæredygtighedsstrategier. Hos Masai har hun været med på rejsen om at skabe verdens første fulde kollektion af tøj i FSC-certificeret viskose.

Læs mere

Anna Normann

Anna Norrman er egentlig svensk men elsker Danmark og danskere, og derfor har hun skabt et boutique fristed langt ude på landet, hvor hun hylder det uperfekte og udfordrer danskernes forkærlighed til farven hvid. Hos The Norrmans smelter et bæredygtigt syn på mad og indretning kærligt sammen.

Læs mere