SIDSTE CHANCE! SLUTTER I AFTEN
Bliv en del af Masai

Job hos Masai

Masai er dansk design med omtanke - inspireret af kvinder.

Masai blev grundlagt i Købehavn i 1992 af et søskendepar. Vi værdsætter vores danske arv, og vores danskhed er forankret i alt fra måden vi designer på, til vores syn på livet og verden omkring os. Vi er åbensindede, nysgerrige og har en inkluderende tilgang til mode, hvilket betyder, at vi er inspireret af rigtige kvinder i alle kulturer, aldre og kropstyper.

Vores hovedkontor ligger i hjertet af København, i en smuk gammel rød murstensbygning, lige overfor ikoniske Nyboder. Det er her vi designer fra – dybt forankret i en historisk del af København og storbyens myldrende gadeliv, hyggelige butikker og restauranter.

Vi søger jævnligt dedikerede og dygtige medarbejdere til vores Masai-familie. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af en dynamisk virksomhed med højt til loftet, er du velkommen til at holde øje med siden her.

Ledige stillinger

Deltidsansat til vores butik i Rødovre Centrum


Deltidsansat til vores butik på Østerbrogade

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid glade for at modtage henvendelser fra engagerede og kvalificerede profiler, og såfremt vi har en åbning, der matcher din profil og interesse, vil vi kontakte dig.

Send gerne din ansøgning og CV til job@masai.dk.