Masai x Røde Kors

Empowering women

Masai har siden 2019 samarbejdet med dansk Røde Kors, og vi bidrager årligt til deres humanitære arbejde gennem vores tøjindsamlingsinitiativ og faste årlige donation.

EMPOWERING WOMEN

Vores ambition er at skabe tøj med omtanke. Omtanke for miljøet og verden omkring os, og det er derfor vigtigt for os at engagere os i vigtige emner, også dem der ikke nødvendigvis handler om mode. Et af disse er vores mangeårige partnerskab med Røde Kors, hvor vi bidrager til arbejdet med at støtte og styrke især udsatte kvinder.

Giv glæden videre

… det er budskabet på vores samarbejde med Røde Kors. Som et forsøg på at forlænge levetiden af det Masai tøj, der allerede er ude i vores kunders garderober, har vi etableret et tøjindsamlingssystem, der gør det muligt at returnere pre-loved Masai tøj i vores Masai butikker. Tøj som derefter gives til Røde Kors for videresalg i deres butikker, så nye kunder kan få glæde af det.

Tøjdonationerne er desuden ledsaget af en fast årlig donation, der støtter Røde Kors’ humanitære arbejde i Danmark, såvel som i resten af verden.

FIND MASAI BUTIK

*Når du donerer dit brugte Masai tøj, får du 15% rabat på én valgfri vare i din Masai butik (gælder ikke Masai.dk og Masai Outlet).

Mød

Carina Simons

Carina Simons har altid fulgt sit hjerte; både når det handler om livsvalg og karriere. Det ledte hende i sin tid til Røde Kors, hvor hun i dag står som marketingansvarlig for Røde Kors’ genbrugsområde, der rejser penge til sårbare mennesker, særligt i det danske samfund.

Med den rette hjælp kan ALLE finde deres indre styrke!

Det er så lidt, der skal til for at forandre livet for et menneske, der er havnet i en udsat situation. Derfor støtter Masai Røde Kors med en fast årlig donation med fokus på at styrke kvinder, så de får en fair chance for at kæmpe sig til et bedre liv. En af de aktiviteter, som Masai er med til at støtte, er Røde Kors’ job- og uddannelsesmentorer.


Læs mere her.