Vores ansvar

Emballage med omtanke

Emballage er et essentielt for at beskytte af vores tøj på dets rejse rundt i verden – fra produktionssted til butik. Først og fremmest af respekt for de ressourcer og materialer, der er brugt til at lave vores tøj, og i sidste ende til glæde for vores kunder der får leveret tøj uden pletter og fugt.

Siden 2019 har Masai arbejdet med brugen af emballage, og især plastik, i vores forsyningskæde, og vores strategi bygger nu på tre principper:

1) Et skift fra traditionel ny plast til genanvendt plast, hvor det er muligt – vi kan lige så godt bruge noget af det plast, der allerede findes, i stedet for at fremstille mere.
2) Reduktion af brugen af plast, hvor det er muligt, og hvor det giver mening.
3) Brug af FSC®-certificeret kartonemballage, hvor det er muligt.

Ny teknologi understøtter en hurtig og dynamisk udvikling inden for dette område, og hos Masai sørger vi for, at holde os opdaterede, så vi fortsat kan træffe de mest ansvarlige og hensigtsmæssige valg.

Vores leverandører

Vi er et dansk modebrand, grundlagt i hjertet af København, men gennem tætte partnerskaber med vores leverandører ude i verden, er vi også nært forbundet med verden omkring os.