UDSALGET ER I GANG>> SPAR 40% NU

Vores leverandører

Lokalt etableret – globalt engageret

Masai er et dansk modebrand, grundlagt i hjertet af København, men gennem tætte partnerskaber med vores leverandører ude i verden, er vi også nært forbundet med verden omkring os. Vi producerer i Portugal, Tyrkiet, Indien og Kina med leverandører vi har samarbejdet med i op til 30 år.

At designe og skabe tøj tager tid, kræfter og engagement, og hver en lille del af processen involverer mennesker, der er dedikerede til deres håndværk og til at skabe et produkt, vi alle er stolte af.
Menneskene bag

Vi har langvarige og tætte relationer til vores leverandører – hvoraf nogle har været med os siden begyndelsen i 1992. Dette har givet os en unik mulighed for at gøre mere og sætte handling bag ordene. Vi har taget flere vigtige skridt sammen med vores leverandører for at reducere vores negative indvirkning på den verden, vi alle er en del af. Ærlighed og anstændighed i samarbejdet er essentielt for os, og det samme er vores forpligtelse til at skabe tøj med omtanke og ansvarlighed.

Skabt af kvinder til kvinder

Vores leverandør i Portugal, har arbejdet med os i mere end 23 år, og har været en uundværlig partner i arbejdet med at opnå vores FSC®-certificering på denne del af vores kollektioner.

Næsten alle Cristina og Hermínias medarbejdere er kvinder. Så hver gang du vælger en Masai style i jersey, er den ikke kun designet af kvinder. Den er også produceret at kvinder.

Et livslangt venskab

Punta’s historie, er også historien om Masai, og det er historien om et mere end 30 år langt professionelt samarbejde, som med tiden er blevet til meget mere end det.

Det hele begynder i 1992, hvor Nina og Hans, søskendeparret som etablerede Masai, tager til Indien for at få produceret deres første kollektion. Det er mere end 30 år siden, at samarbejdet begyndte, og Punta ejer i dag to fabrikker i Delhi området, som udelukkende producerer tøj til Masai.

Mød

Maude McNair Rahbek

Maude er ansvarlig for produktionen hos Masai, og det betyder, at hendes ansvar omfatter hele processen med at gøre hvert design til virkelighed.

Maudes viden om tekstiler og produktionsteknikker er enorm, og hendes dedikation til at skabe det bedst mulige stykke tøj i den bedst mulige kvalitet indenfor de rammer, der er tilgængelige, er en daglig inspiration. Maude har rejst i hele verden, og er i tæt kontakt med vores leverandører i hele verden.

Masai X Amfori

Masai er medlem af den internationale organisation Amfori. Sammen med vores leverandører, motiverer og sikrer vi ansvarlige og retfærdige forhold for alle, der er involveret i produktionen af vores kollektioner.