Masai journal

Summer of possibilities

Tag forskud på sommeren, og gå på opdagelse i en smuk sommerkollektion, der byder på et væld sommerlige mønstre og prints, elegante og nemme kjoler, smarte sæt og helt nye styles i smuk og naturlig hør. Perfekt til feriekufferten og sommergarderoben.

Afslappet elegance

Forny din sommergarderobe med elegante hør-sæt og florlette kjoler i blødt jersey - perfekte i en afslappet og elegant sommerstil.

SOMMER MUST-HAVE

En af sommerens must-haves er et afslappet jakkesæt eller et elegant sæt i matchende print. Et smart og stilfuldt sæt giver dig uanede styling-muligheder, og er din genvej til et ubesværet og personligt udtryk.

Nemme sommerkjoler

Udforsk et væld af elegante, afslappede kjoler i smukke prints og behagelige kvaliteter - perfekte til sommergarderoben og feriekufferten.

Menneskene bag

Vi har langvarige og tætte relationer til vores leverandører – hvoraf nogle har været med os siden begyndelsen i 1992. Vi har taget flere vigtige skridt sammen med vores leverandører for at reducere vores negative indvirkning på den verden, vi alle er en del af. Ærlighed og anstændighed i samarbejdet er essentielt for os, og det samme er vores forpligtelse til at skabe tøj med omtanke og ansvarlighed.

LÆS MERE

Masai stories

Cristina Santos

Vores leverandør i Portugal, har arbejdet med os i mere end 23 år, og har været en uundværlig partner i arbejdet med at opnå vores FSC®-certificering.

Gør din garderobe sommerklar

Forkæl dig selv med nye designs i smukt og blødt jersey i de skønneste mønstre og farver, og nyd hvordan du ubesværet kan skabe elegante og afslappede looks med masser af komfort.

SHOP KOLLEKTION

Luksuriøs hør

Med sommerens smukke nyheder i hør, har det aldrig været nemmere at skabe smarte og personlige outfits, der emmer af luksuriøs elegance.