LAST CHANCE: Spar op til 50% >> Shop nu
Masai stories

Tanja Marjatta Juhl

Maj 2021

Senior Print Designer hos Masai

Tanja er en af de kreative kvinder, der er med til at skabe de styles, der er del af kollektionen. Print har altid været en stor del af Masais DNA, og vi sætter en ære i at skabe smukke, levende og kunstneriske prints, som altid er helt unikke for os. Tanja arbejder kunstnerisk og med mange forskellige virkemidler for at skabe prints, som folder kollektionens idé ud på smukkeste vis, og som understreger de idéer og inspirationskilder designet tager udgangspunkt i.

“Ofte begynder printprocessen med, at vi i designteamet danner os idéen om et overordnet tema, og ud fra det begynder jeg så at trække nogle elementer ud. Er design-idéerne baseret på inspiration fra Indien, eller for eksempel fra Japan? Eller er vi lige her i København, hvor Masai har sine rødder. Jeg ser på, hvilke andre faktorer og inspirationskilder vi har, og som vil få indflydelse på kollektionen. Jeg ser altid noget, jeg kan bruge, for eksempel en tekstur. Og det er efterhånden så lagret i min bevidsthed, at jeg ved, hvad det kan bruges til, eller hvordan jeg oversætter inspirationen til prints. Det kan både være meget abstrakt, men også helt ned til hvilken pensel jeg kan bruge for at skabe et særligt udtryk, så jeg har faktisk en hel redskabskasse med mig hver dag, jeg går på arbejde. Det er sjovt og glædesfyldt at få lov til at se ud i verden og ind i de forskellige formsprog, der findes, både ude og hjemme, og i fortiden og nutiden.”
Tanja Marjatta Juhl - Senior Print designer
Masai stories

Masai stories er portrætter, der handler om kvindeliv gennem tanker og refleksioner fra engagerede og passionerede kvinder. Historierne handler om diversitet, åbenhed, om mod og ikke mindst om friheden til at være og vælge sig selv. Gennem mødet med forskellige kvinder, der alle inspirerer os med deres livsvalg og kreativitet, har vi ønsket at skabe et særligt indblik i kvindernes universer. Herigennem viser vi dén skønhed og styrke, der opstår, når livspassioner får mulighed for at folde sig ud, og når man vælger at lytte til sig selv og gøre det, man drømmer om.

Se andre stories

Se alle

Elisabeth Nielsen

Den dansk/ukrainske pianist Elisabeth Nielsen begyndte sin musikalske rejse og fascination af klaveret, da hun var 5 år. For hende er musikken et sprog, der får dets energi i mødet med publikum.

Læs mere

Anna Normann

Anna Norrman er egentlig svensk men elsker Danmark og danskere, og derfor har hun skabt et boutique fristed langt ude på landet, hvor hun hylder det uperfekte og udfordrer danskernes forkærlighed til farven hvid. Hos The Norrmans smelter et bæredygtigt syn på mad og indretning kærligt sammen.

Læs mere