Tulipankjoler

Tulipankjolen er en Masai-klassiker, som du altid kan finde i vores kollektioner - på tværs af sæsoner. Her finder du tulipankjoler i elegante farver og smukke prints, designet i vores smørbløde og eksklusive jersey-kvaliteter. Vælg din favorit og skab et ubesværet feminint udtryk med kompromisløs komfort.
 • NEW
  FSC® CERTIFIED
  Fås i 3 farver
  3 farver
  DKK 599,00
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 3 farver
  3 farver
  DKK 749,00
 • FSC® CERTIFIED
 • FSC® CERTIFIED
 • 40%
  DKK 539,40 DKK 899,00
  DKK 539,40 DKK 899,00
 • 40%
  FSC® CERTIFIED
  DKK 599,40 DKK 999,00
  DKK 599,40 DKK 999,00
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 3 farver
  3 farver
  DKK 599,00
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 3 farver
  3 farver
  DKK 749,00
 • FSC® CERTIFIED
  Fås i 3 farver
  3 farver
  DKK 749,00
Køb din nye tulipankjole her

Den feminine tulipankjole er en tidløs Masai-klassiker, designet i en let figursyet pasform for en ultra-feminin silhuet med kompromisløs komfort.

Lad en tulipankjole fra Masai være din genvej til et elegant og feminint look, perfekt til både hverdag og fest. Her på siden finder du et skønt udvalg af tulipankjoler, som du kan at bruge året rundt, som festkjole, hverdagskjole og sommerkjole.

Smukke farver og håndtegnede prints

Her finder du et stort udvalg af Masai kjoler i flotte farver og smukke, håndtegnede prints. Vælg din favorit og brug den med en funklende halskæde eller et mønstret tørklæde for et ubesværet feminint og personligt look.

Tulipankjoler til sommer

Om sommeren kan du bruge den sammen med et par cool sneakers eller sandaler og solbriller. Vælg tulipankjoler med korte ærmer til de varme forårsdage og sommerdage.

Tulipankjoler til vinter

Om vinteren kan du style den med et par strømpebukser, lange støvler og en lækker strik, så du kan holde varmen. Vælg en tulipankjole med lange ærmer og skønne stiklommer, så du altid har et sted af gøre af hænderne.

Tulipankjoler i skønne materialer

En flot kjole kan gøre glæde i ethvert klædeskab. Hos Masai tilbyder vi dig et elegant udvalg af kjoler i vores eksklusive, holdbare og bløde jersey-kvalitet, designet vores let figursyede pasform, Shaped. Pasformen fremhæver din feminine figur, uden at stramme. Med en tulipankjole fra Masai vil du føle dig velklædt og godt tilpas, med masser af bevægelsesfrihed.

Tulipankjoler til hverdag og fest

Hvad enten du skal bruge en tulipankjole til hverdag eller til fest, kan du være sikker på at finde en model, du vil elske at tage på igen og igen.

Hos Masai finder du altid et stort udvalg af elegante og feminine tulipankjoler. En tulipankjole er det perfekte valg til dig, der gerne vil fremhæve din skønne figur, uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. Køb din kjole på masai.dk – vi betaler fragten, når du køber for 750 kr.

Få 10% på dit første køb

Tilmeld dig Friends og Masai, og få 10% på dit første køb. Som medlem af Friends of Masai er du altid den første til at få besked om seneste nyheder, unikke tilbud, VIP-udsalg og kundeaftener.