Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
The spirit of community

Ny kollektion

TIL ALLE KREATIVE KVINDER 

At skabe kunsteriske prints i hånden og arbejde med farver, teksturer og materialer, kræver færdigheder for at blive til hverdagens garderobehelte.

Den smukke Pre-Autumn kollektion er således en hyldest til håndværket og alle kreative kvinder: Fra kvinderne, der designer og producerer vores kollektioner, til kvinderne der bærer dem.

SHOP KOLLEKTION

Print & poesi

Nyd et poetisk miks af smukke, afdæmpede farver og dekorative prints.

Klassisk, tidløst og velkendt

Gingham print

Tern er et must i garderoben denne sæson. Gå all-in med en smuk top og matchende nederdel, eller bryd det ternede med en smuk ensfarvet buks. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Easy simplicity

Nogle gange må det gerne bare være nemt og enkelt. Kollektionen byder både på en buksedragt i smørblød jersey, sprøde skjorter og smarte bukser med kompromisløs komfort. Miks og match på kryds og tværs for et ubesværet stilfuldt look.

Tip til dig

Fremhæv din sommerglød med en let, hvid top i broderie anglaise. Style den med et par bukser i knitrende bomuld med masser af vidde. Fuldend dit look med en let jakke for et feminint og cool look med kompromisløs komfort. Nemt, ikke?

SHOP KOLLEKTION

Ansvarlige materialer

65% af kollektionen er certificeret eller produceret i mere ansvarlige materialer, som er velovervejede, og som tager større hensyn til den verden vi lever i. Det mener vi er god stil.

SHOP KOLLEKTION

Masai X FSC®

Masai er verdens første FSC-certificerede modebrand (FSC® C152037). Med vores FSC-certificerede viskose styles ved vi, at træfibrene kommer fra bæredygtigt og ansvarligt skovbrug. Dertil har vi omdannet en stor del af vores viskose til Livaeco by Birla Cellulose og LENZING™ ECOVERO™ fibre. Således kan vi sikre os, at produktionsmetoderne for disse fibre er vandbesparende og mindre CO2 forurenende, så dit tøjvalg også er et mere ansvarligt valg.

Læs mere om vores FSC®-certificering her.

En hyldest til kunst og håndværk

Håndmalede prints

De dekorative og kunstneriske prints er skabt i hånden af vores print-designer. Bemærk de delikate penselstrøg, der gør hvert stykke tøj til et lille kunstværk du kan bære og forelske dig i.

Broderie anglaise

hvor delikat broderi, møder klassisk elegance.

Broderie anglaise er ikke til at komme udenom denne sæson. Hos Masai finder du ultra-feminine toppe og kjoler, som du vil nyde at bruge nu og resten af sommeren.

SHOP KOLLEKTION

The spirit of community

Kreativitet og feminitet

Opdater din garderobe med et smukt miks af håndmalede striber, broderi og kunstneriske prints, smukt bundet sammen af skøn blå.

Skabt af kvinder til kvinder

At designe og skabe tøj tager tid, kræfter og engagement, og hver en lille del af processen involverer mennesker, der er dedikerede til deres håndværk og til at skabe et produkt, vi alle er stolte af.

Læs mere om vores leverandører her.