UDSALGET ER I GANG>> SPAR 40% NU
Vores materialer

Ansvarlige dun

Masai har siden 2022 været certificeret i henhold til Responsible Down Standard (RDS, CU-876246). Således kan vi sikre, at de dun og fjer, vi anvender, stammer fra dyr, der er blevet behandlet ordentligt.

RDS-certificerede dun og fjer kan spores helt tilbage til de gårde, de kommer fra, og dermed sikre, at dunene kommer fra dyrehold, der respekterer og sikrer dyrevelfærden.

Styles med ansvarlige dun

SE ALLE

Formålet med RDS er at beskytte de dyr, der leverer dun og fjer, samt beskytte og bevare den jord de græsser på. RWS sikrer at dyrevelfærden altid respekteres, samt ansvarlig og bæredygtig udnyttelse af landjorden. Dyrene er garanteret et godt og sundt liv i henhold til deres essentielle friheder, herunder friheden til at udtrykke deres normale adfærd, frihed fra sult, tørst, frygt og nød og frihed fra smerte og ubehag.

RDS er et uafhængigt og frivilligt program, at de dun og fjer vi bruger, kommer fra certificerede, ansvarlige gårde, og at de håndteres og identificeres korrekt igennem hele produktionsprocessen. RDS er et internationalt referenceværktøj for os og vores leverandører, og forpligter alle involveret i fremstillingen af vores produkter til de samme høje standarder. Dette sikrer kunderne i, at det, de køber, er produceret på en ansvarlig måde.