<strong>BÆREDYGTIGHED</strong></br> Dette produkt er lavet i FSC certificerede viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.</br> </br> En mønstret buks er uundværlig i garderoben, og disse ternede, luftige og feminine bukser bliver hurtigt din nye favorit. Den glatte viskose er blød at have på, og med den brede smock i taljen bagpå sidder buksen flot ind til ryggen – uden at stramme. De brede, løstsiddende ben og skønne stiklommer giver et afslappet udtryk.

PAI BUKSER

PAI BUKSER

5714531387985
4 anmeldelser
DKK 799.00 På lager

Farve: Lizard

  • Tip: Gå efter den størrelse, du normalt ville vælge.

Husk at vælge størrelse

BÆREDYGTIGHED
Dette produkt er lavet i FSC-certificeret viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.

BÆREDYGTIGHED
Dette produkt er lavet i FSC certificerede viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.

En mønstret buks er uundværlig i garderoben, og disse ternede, luftige og feminine bukser bliver hurtigt din nye favorit. Den glatte viskose er blød at have på, og med den brede smock i taljen bagpå sidder buksen flot ind til ryggen – uden at stramme. De brede, løstsiddende ben og skønne stiklommer giver et afslappet udtryk.

Vask: 
Skånevask.
Style:  1001768

Olives & Moss

Feminine materialer får et maskulint modspil i Olives & Moss, hvor blomster og pasteller møder klassisk denim og tern. Mosgrøn, oliven og lime skaber en harmonisk farvepalette i både print og ensfarvede styles, som du nemt kan sætte sammen.
4.75
Baseret på 4 anmeldelser
Hurtig levering
Jeg modtog varen dagen efter min bestilling. Det er imponerende. Jeg skulle have en mindre størrelse og da der er en butik i nærheden af mig - valgte jeg at køre forbi og fik fantastisk service og varen i en mindre størrelse.
Dorte W.
SE ALLE ANMELDELSER
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE