Farvetemaer

Vores designteam skaber hver kollektion ud fra unikke farvetemaer. Alle farver og mønstre inden for et farvetema kan kombineres. Det gør det nemt for dig at skabe en personlig stil.

Green is for Hope

Dyk ned i de smukkeste nuancer af grøn: fra sarte mintfarvede pasteller til dramatiske juveltonede nuancer i smukke print og eksklusive kvaliteter.

English Rose

Kollektionen byder på nye fortolkninger af vores tidløse designs i sprudlende print og fantastiske kvaliteter i glade, varme farver. Du kan let mikse dem på kryds og tværs – det er kun fantasien, der sætter grænser.

A Passion for Adventure

Med inspiration fra historiens markante, stærke, modige og kreative kvinder, har vi skabt en kollektion der på fineste vis mikser uniformens maskuline snit med feminine, delikate detaljer, så du kan møde efteråret med stil i styles der bevæger sig med dig.

Endless Rhythm

Denne kollektion hylder mønstre og print, med nye og legesyge fortolkninger af velkendte geometriske former fra tidligere årtier, i afdæmpede, feminine nuancer.

Northern Light

Dristige striber og print, der hylder grafisk kunst og feminine kjoler og skjorter med den klassiske kunstners smock-halsudskæring. Byd efteråret velkommen med en kollektion inspireret af kreative, stærke og kunstneriske kvinder. Slip din indre kreativitet løs og vis hvem du er.

Boro Indigo

Med inspiration fra den traditionelle japanske teknik, Boro Indigo, har vi skabt en kollektion af skønne hverdagsstyles, hvor hver style er et lille kunstværk.

Modern Art

Kombinér print og teksturer for at fremhæve det bedste i hvert stykke tøj, og nyd at det kun er fantasien, der sætter grænser.

White Notes

Med hvide og cremefarvede styles kan du skabe sammenhæng mellem farver og print og tilføre et lyst element i din stil.

Timeless Navy

Med tidløse styles i navy kan du let og ubesværet skabe sammenhæng mellem farver og mønstre, og tilføre et klassisk element til din personlige stil.