En smuk m&oslash;nstret top lyser op i garderoben. Denne top er designet i en bl&oslash;d viskosekvalitet, der g&oslash;r den sk&oslash;n at have p&aring;. Stoffet er sk&aring;ret p&aring; skr&aring;, s&aring; toppen smyger sig smukt ind til kroppen og fremh&aelig;ver din figur &ndash; uden at stramme nogen steder. Brug den som et lille farvepift under en cardigan eller strik.</p>

KANI TOP

Få det komplette look med
RYENIE BÆLTE - PETRUSKA BUKSER

Se modellens mål

KANI TOP

5714531381532
2 anmeldelser
DKK 599.00 På lager

Farve: Elm

  • Tip: Gå efter den størrelse, du normalt ville vælge.

Husk at vælge størrelse

BÆREDYGTIGHED
Dette produkt er lavet i FSC-certificeret viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.

En smuk mønstret top lyser op i garderoben. Denne top er designet i en blød viskosekvalitet, der gør den skøn at have på. Stoffet er skåret på skrå, så toppen smyger sig smukt ind til kroppen og fremhæver din figur – uden at stramme nogen steder. Brug den som et lille farvepift under en cardigan eller strik.

  • Bæredygtighed: FSC 100%
  • Pasform: BIAS  
  • 100% viskose
  • Længde ved str. M = 65 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001662
Få det komplette look med
RYENIE BÆLTE - PETRUSKA BUKSER

Se modellens mål

Olives & Moss

Feminine materialer får et maskulint modspil i Olives & Moss, hvor blomster og pasteller møder klassisk denim og tern. Mosgrøn, oliven og lime skaber en harmonisk farvepalette i både print og ensfarvede styles, som du nemt kan sætte sammen.
5.00
Baseret på 2 anmeldelser
SE ANMELDELSER FRA ALLE LANDE
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE