Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Designet til dig

Loungewear

Nyd følelsen af kompromisløs komfort og afslappet elegance i vores nye kollektion af blødt og eksklusivt loungewear.

Tid til selvforkælelse

I en travl og hektisk hverdag er det vigtigt tage sig tid til selvforkælelse. Og hvad er bedre end at slappe af i et smart og elegant hyggesæt med kompromisløs komfort?

SHOP LOUNGEWEAR KOLLEKTION

Føl dig velklædt og godt tilpas

Loungewear

Nyd følelsen af kompromisløs komfort

Vi har alle vores måder at slappe af på: Det kan være en dag hjemme uden pligter og gøremål, en weekendtur med veninderne eller noget helt tredje.

Med den nye loungewear kollektion fra Masai, har det aldrig været nemmere at skabe en smart og personlig stil med kompromisløs komfort. For at nyde en dag med afslapning og selvforkælelse, behøver jo ikke at være på kompromis med din personlige stil, vel?

SHOP LOUNGEWEAR KOLLEKTION

Designet til dig

Loungewear

Afslappet elegance

Kollektionen byder på eksklusive styles i smørblød jersey, sprød og blød bomuld og lækker strik, designet i smukke og afdæmpede nuancer, så du kan nyde følelsen af kompromisløs komfort og afslappet elegance.

SHOP LOUNGEWEAR KOLLEKTION

Tid til selvforkælelse

Loungewear

Loungewear

SHOP LOUNGEWEAR

Tag dit hyggetøj til et helt nyt niveau med loungewear fra Masai. Slap af med stil i smørbløde jersey styles, sprød og blød bomuld og lun strik, og nyd følelsen af kompromisløs komfort. Lige nu forkæler vi dig med en eksklusiv shopper, når du køber to loungewear-styles - perfekt til en dag hjemme, weekendturen, yogatøjet eller når du bare gerne vil handle med stil.