Forår 2024

Masai journal

Foråret blomstrer i din garderobe!

Foråret er ægte glædesæsonen. Det er det tidspunkt på året, hvor de lange, mørke måneder giver plads til en kollektiv opvågnen, og vi kan ikke vente med at komme ud og tage del i det.

“Som et brand dybt forankret i den københavnske livsstil, designer vi til foråret med alle de ting, vi selv længes efter: Lette striktrøjer, florlette kjoler, velsiddende bukser, toppe til at bære mellem kolde og varme dage og overtøj, der fjerner alle undskyldninger for at komme ud. Vi ved, at foråret er i garderoben.”
Marie Vesterbæk - Designchef hos Masai

Oasis of optimism

Det er her magien sker, hvor inspirationen fødes, og hvor hvert skridt videre er en oplevelse mod en mere kreativ måde at udtrykke, hvem du er. Denne sæson tæller vi vores velsignelser ved at lægge mærke til blomsterne, himlen og farverne omkring os.

Soulful sea

Vi ser frem mod foråret med en kollektion, dedikeret til og inspireret af havet og de første forårstegn: smukt, fascinerende og altid i bevægelse.

Spring delight

Oplev et væld af smukke farver og kunstneriske prints inspireret af forårets skønhed, designet i vores velkendte pasformer, så du kan nyde at være den bedste udgave af dig selv. Det er netop dét, vi designer tøj til.