Velkommen til

MyBasics

En god basisgarderobe...

er fundamentet hos enhver kvinde med god stil. Med MyBasics finder du alt det du har brug for, for at opbygge en stilfuld og tidløs garderobe - fra jeans og leggings med perfekt pasform til bløde toppe, tunikaer og strik - uundværlige styles som aldrig går af mode, som du ubesværet kan style med sæsonens trends og det du allerede har i garderoben.

Shop MyBasics

ENKLE, KLASSISKE OG ALTID I DEN BEDSTE KVALITET

MyBasics kollektionen er meget mere end bare et basislag. Kollektionen består af nøje udvalgte styles i tidløse og stilfulde silhuetter med kompromisløs komfort, designet i gode materialer valgt med omhu og omtanke.

Toppe

SHOP MYBASICS

Du finder et skønt udvalg af feminine og enkle toppe i smørbløde kvaliteter - perfekte som det bløde lag i et smart og stilfuldt lag-på-lag look.

BLØDE, BEHAGELIGE TOPPE KAN DU ALDRIG FÅ NOK AF

Denne oversize strik er skøn i et lag-på-lag look, hvor du nemt kan skabe en personlig og kreativ stil. Style toppen med en smal buks eller et par leggins, og lad den flotte oversize effekt komme til sin ret.

Tunikaer

SHOP MYBASICS

Opdater din basisgarderobe med en enkel og stilfuld tunika. MyBasics kollektionen byder på enkle og stilfulde tunikaer i vores eksklusive og smørbløde jersey-kvalitet - perfekt i skønne lag med sæsonens trends, samt en elegant underkjole, der fungerer perfekt som det ekstra lag under sæsonens smukke kjoler.

ET STILRENT LOOK BEHØVER IKKE AT VÆRE BESVÆRLIGT

Denne ensfarvede tunika er med sin bløde jerseykvalitet en drøm at have på. Brugden med et par mønstrede leggings og dit yndlingstørklæde, og fremhæv din egen personlige stil.

Cardigans og Jakker

SHOP ALLE

Med en cardigan eller jakke kan du let sætte prikken over i’et i et smart lag-på-lag look – uden at gå på kompromis med komfort og stil.

VÆLG DIN KLASSIKERE MED OMHU

En jerseycardigan er ikke bare tidløs, den er også yderst komfortabel og en must-have i din basisgarderobe. Brug den som et ekstra lag over dine mønstrede kjoler, tunikaer og skjorter.

Bukser og Leggings

SE MERE

Fuldend din basisgarderobe med klassiske leggings og bløde bukser i vores eksklusive jersey kvalitet og tidløse jeans med masser af stretch, der sidder som en drøm.

DESIGNET MED FOKUS PÅ PASFORM, KOMFORT OG HOLDBARHED

Aldrig har noget så blødt og behageligt været så stilrent. Buksen er enkel og tidløs i et løst, afslappet snit, der passer til det meste. Brug den under en tunika eller med en feminin top eller skjorte til.

Forkæl dig selv med bløde, enkle og tidløse basis-styles, der aldrig går af mode, og som du nemt kan med sæsonens trends og alle de favoritter du allerede har i garderoben.