<strong>BÆREDYGTIGHED</strong></br> Dette produkt er lavet i FSC certificerede viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.</br> </br> En smuk blomstret top lyser op i garderoben. Denne top er designet i en blød, crepet viskosekvalitet, der gør den skøn at have på. Stoffet er skåret på skrå, så toppen smyger sig smukt ind til kroppen og fremhæver din figur – uden at stramme nogen steder. Brug den som et lille mønsterpift under en cardigan eller strik.

KANI TOP

Få det komplette look med
PEARL BUKSER

Se modellens mål

KANI TOP

5714531382980
DKK 299.50 Ikke på lager
DKK 599,00 DKK 299,50
DKK 599,00
 | 
(inkl. moms)

Farve: Tapenade

Husk at vælge størrelse

BÆREDYGTIGHED
Dette produkt er lavet i FSC-certificeret viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.

BÆREDYGTIGHED
Dette produkt er lavet i FSC certificerede viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.

En smuk blomstret top lyser op i garderoben. Denne top er designet i en blød, crepet viskosekvalitet, der gør den skøn at have på. Stoffet er skåret på skrå, så toppen smyger sig smukt ind til kroppen og fremhæver din figur – uden at stramme nogen steder. Brug den som et lille mønsterpift under en cardigan eller strik.

  • Bæredygtighed: FSC 100%
  • Pasform: BIAS  
  • 100% viskose
  • Længde ved str. M = 65 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001686
Få det komplette look med
PEARL BUKSER

Se modellens mål

Amber Story

Gå sæsonen i møde i varme farver, ikoniske print og lun strik med fokus på snit og detaljer. I Amber Story finder du stærke grafiske udtryk, feminine blomster og klassiske småmønstrede print i et simpelt farvespil mellem varm ravgul og sort.