<p>Nogle gange er kontraster n&oslash;dvendige for at se sammenh&aelig;ngen. Denne top skaber et smukt farvespil og tilbyder ubesv&aelig;ret elegance. Med sit l&oslash;se, afslappede snit falder den l&oslash;st og flot og byder p&aring; flere fine detaljer: Knaplukning i nakken, korte slidser i siderne og en smuk rund hals. S&aelig;t toppen til en sort buks eller nederdel, eller skab et udtryksfuldt s&aelig;t med vores matchende nederdel og t&oslash;rkl&aelig;de.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Dette stof er produceret ved hj&aelig;lp af h&aring;ndlavet Dip-Dye-teknik. Hvert stykke t&oslash;j er individuelt fremstillet, og farven vil variere fra produkt til produkt. Stoffet kan have overskydende farve, s&aring; vi anbefaler at vaske det separat. Det bedste resultat vil du opn&aring; ved DryClean eller kort h&aring;ndvask med flydende vaskemiddel. Undg&aring; al form for i bl&oslash;dl&aelig;gning.</p>

DEGANA BLUSE

Degana Bluse

5715165103682
DKK 699.00 Ikke på lager
DKK 699,00
10 anmeldelser
FSC® CERTIFIED

Farve: Bronze Brown

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.
DETALJER

Nogle gange er kontraster nødvendige for at se sammenhængen. Denne top skaber et smukt farvespil og tilbyder ubesværet elegance. Med sit løse, afslappede snit falder den løst og flot og byder på flere fine detaljer: Knaplukning i nakken, korte slidser i siderne og en smuk rund hals. Sæt toppen til en sort buks eller nederdel, eller skab et udtryksfuldt sæt med vores matchende nederdel og tørklæde.

 

Dette stof er produceret ved hjælp af håndlavet Dip-Dye-teknik. Hvert stykke tøj er individuelt fremstillet, og farven vil variere fra produkt til produkt. Stoffet kan have overskydende farve, så vi anbefaler at vaske det separat. Det bedste resultat vil du opnå ved DryClean eller kort håndvask med flydende vaskemiddel. Undgå al form for i blødlægning.

  • Pasform: Oversize
  • Mål: Længde ved str. M = 66 cm.
  • Model Information: Modellens højde er 178 cm, og bruger størrelse M
  • Materiale: 100% viskose
  • Vask: Skånevask
  • Ansvarlighed: FSC MIX 70%
  • Style nr.: 1005570
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Viskose produceret med omtanke og ansvarlighed

Dette produkt er lavet i FSC®-certificeret viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning, og andre kontrollerede kilder.

Læs mere
anmeldelser
2.60
Baseret på 10 anmeldelser
Skriv en anmeldelse