<p>Det batikinspirerede m&oslash;nster p&aring; denne nederdel er en af vores chefdesigners egne favoritter denne s&aelig;son, og kontrasterne er da ogs&aring; med til at g&oslash;re udtrykket ekstra interessant. De tre blokke af farver skaber et smukt spil og byder p&aring; ubesv&aelig;ret elegance. Den bl&oslash;de viskose har en smuk, rillet effekt, og nederdelen er designet med elastik i taljen, stiklommer og et l&oslash;st og bl&oslash;dt fald. Brug den alene eller sammen med vores t&oslash;rkl&aelig;de og top i samme m&oslash;nster.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Dette stof er produceret ved hj&aelig;lp af h&aring;ndlavet Dip-Dye-teknik. Hvert stykke t&oslash;j er individuelt fremstillet, og farven vil variere fra produkt til produkt. Stoffet kan have overskydende farve, s&aring; vi anbefaler at vaske det separat. Det bedste resultat vil du opn&aring; ved DryClean eller kort h&aring;ndvask med flydende vaskemiddel. Undg&aring; al form for i bl&oslash;dl&aelig;gning.</p>

SONYA NEDERDEL

Sonya Nederdel

5715165103828
DKK 799.00 Ikke på lager
DKK 799,00
3 anmeldelser
FSC® CERTIFIED

Farve: Bronze Brown

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.
DETALJER

Det batikinspirerede mønster på denne nederdel er en af vores chefdesigners egne favoritter denne sæson, og kontrasterne er da også med til at gøre udtrykket ekstra interessant. De tre blokke af farver skaber et smukt spil og byder på ubesværet elegance. Den bløde viskose har en smuk, rillet effekt, og nederdelen er designet med elastik i taljen, stiklommer og et løst og blødt fald. Brug den alene eller sammen med vores tørklæde og top i samme mønster.

 

Dette stof er produceret ved hjælp af håndlavet Dip-Dye-teknik. Hvert stykke tøj er individuelt fremstillet, og farven vil variere fra produkt til produkt. Stoffet kan have overskydende farve, så vi anbefaler at vaske det separat. Det bedste resultat vil du opnå ved DryClean eller kort håndvask med flydende vaskemiddel. Undgå al form for i blødlægning.

  • Pasform: Casual Skirt
  • Mål: Længde ved str. M = 75 cm.
  • Model Information: Modellens højde er 178 cm, og bruger størrelse M
  • Materiale: 100% viskose
  • Vask: Skånevask
  • Ansvarlighed: FSC MIX 70%
  • Style nr.: 1005572
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Dette produkt er FSC®-certificeret

Dette produkt er lavet i FSC®-certificeret viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning, og andre kontrollerede kilder.

Læs mere