<strong>ANSVARLIGHED</strong></br> Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. <a href="https://www.masai.dk/on/demandware.store/Sites-masai-Site/da_DK/Page-Show?cid=bci">L&aelig;s mere</a>.</br> </br> Striber er stilsikre, og med denne stribede skjortekjole har du altid noget at tage på. Det fine mønster af gule og grå striber skaber en smuk kontrast til den hvide baggrund, og med sit bløde mix af viskose, bomuld og hør, er kjolen blød og dejlig at have på. Den er designet med en klassisk skjortekrave og fine læg i siderne, der understreger den flotte A-form og giver lidt ekstra sving. Sæt en flad sandal til for ubesværet komfort.

OLLAS SKJORTEKJOLE

Ollas Skjortekjole

5714531786696
DKK 899.00 Ikke på lager
DKK 899,00
7 anmeldelser

Farve: Chai Tea

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.
DETALJER
ANSVARLIGHED
Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. Læs mere.

Striber er stilsikre, og med denne stribede skjortekjole har du altid noget at tage på. Det fine mønster af gule og grå striber skaber en smuk kontrast til den hvide baggrund, og med sit bløde mix af viskose, bomuld og hør, er kjolen blød og dejlig at have på. Den er designet med en klassisk skjortekrave og fine læg i siderne, der understreger den flotte A-form og giver lidt ekstra sving. Sæt en flad sandal til for ubesværet komfort.
  • Pasform: A-Shape
  • Mål: Længde ved str. M = 120 cm.
  • Model Information: Modellens højde er 180 cm, og bruger størrelse M
  • Materiale: 50% viskose, 36% bomuld, 16% hør
  • Vask: Skånevask
  • Style nr.: 1003801
Se alle detaljer Skjul alle detaljer
anmeldelser
5.00
Baseret på 7 anmeldelser
Skøn at ha’ på…
Den falder så fint og er blød og lækker at ha’ på.
Anita K.
Skriv en anmeldelse