<b>Ny kvalitet - nye bukser</b> </br> Prøv vores nye Bi-stretch bukser og du vil aldrig tage dem af igen. Bi-stretch har indvævet elastan i stoffet, der gør det elastisk både i bredden og i længden. Den kraftige jerseykvalitet er så blød, at du næsten ikke kan mærke, du har den på. Buksen er designet med snydelommer bagpå, stiklommer i siderne og smalle ben, der går ind forneden. Brug den som basis for et lækkert lag-på-lag look med en mønstret tunika eller lang skjorte over.

PATSY BUKSER

Få det komplette look med
DEJANA TOP

Se modellens mål

PATSY BUKSER

5714531632252
6 anmeldelser
DKK 799.00 På lager

Farve: Black

Husk at vælge størrelse
6 anmeldelser

Ny kvalitet - nye bukser
Prøv vores nye Bi-stretch bukser og du vil aldrig tage dem af igen. Bi-stretch har indvævet elastan i stoffet, der gør det elastisk både i bredden og i længden. Den kraftige jerseykvalitet er så blød, at du næsten ikke kan mærke, du har den på. Buksen er designet med snydelommer bagpå, stiklommer i siderne og smalle ben, der går ind forneden. Brug den som basis for et lækkert lag-på-lag look med en mønstret tunika eller lang skjorte over.

  • Pasform: FITTED TROUSERS  
  • 97% bomuld, 3% elastan
  • Udvendig benlængde ved størrelse M = 100 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1002848
Få det komplette look med
DEJANA TOP

Se modellens mål

Japanese Jazz

Tænk dig til fjerne kyster, til Japanske kirsebærtræer i blomst og de svingende 20’eres Japanese Jazz. Med inspiration i japansk tradition og enkelthed byder denne kollektion på moderne, feminine print og snit med fokus på detaljerne. Farverne er nedtonede og monokrome med varme fra en smuk valmuerød.
4.00
Baseret på 6 anmeldelser
De er behagelige at have
De er behagelige at have på, god pasform. Hægterne driller lidt, det er dog blevet bedre.
Ruth J.
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE