<strong>BÆREDYGTIGHED</strong></br> Dette produkt er lavet i FSC certificerede viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.</br> </br> En mønstret buks er uundværlig i garderoben, og disse ternede, luftige og feminine bukser bliver hurtigt din nye favorit. Den glatte viskose er blød at have på, og med den brede smock i taljen bagpå sidder buksen flot ind til ryggen – uden at stramme. De brede, løstsiddende ben og skønne stiklommer giver et afslappet udtryk.

PAI BUKSER

PAI BUKSER

5714531387947
DKK 399.50 På lager
DKK 799,00 DKK 399,50
DKK 799,00
 | 
(inkl. moms)

Farve: Lizard

Husk at vælge størrelse

BÆREDYGTIGHED
Dette produkt er lavet i FSC-certificeret viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.

BÆREDYGTIGHED
Dette produkt er lavet i FSC certificerede viskose, som sikrer træfibre fra bæredygtig og ansvarlig skovbrug med respekt for biodiversitet og skovens lokalbefolkning.

En mønstret buks er uundværlig i garderoben, og disse ternede, luftige og feminine bukser bliver hurtigt din nye favorit. Den glatte viskose er blød at have på, og med den brede smock i taljen bagpå sidder buksen flot ind til ryggen – uden at stramme. De brede, løstsiddende ben og skønne stiklommer giver et afslappet udtryk.

Vask: 
Skånevask.
Style:  1001768

Olives & Moss

Feminine materialer får et maskulint modspil i Olives & Moss, hvor blomster og pasteller møder klassisk denim og tern. Mosgrøn, oliven og lime skaber en harmonisk farvepalette i både print og ensfarvede styles, som du nemt kan sætte sammen.