Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret

Winter warmth

Udforsk en vinterkollektion designet til at varme dit hjerte og fremhæve din personlige stil. Forkæl dig selv med varme orange nuancer eller et strejf af gylden glamour, og giv dit look et skønt energiboost på de mørke dage. Gå ikke glip af de enkle, men stilfulde sæt og de bløde rosa toner, der lyser selv de køligste dage op.

Kjoler til hverdag og fest

Kollektionen byder på et væld af smukke kjoler: Fra de velkendte tulipankjoler til de elegante, enkle og de show-stoppende. Fælles for dem er deres elegante udtryk, kompromisløse komfort og uendelige styling-muligheder. Et perfekt valg til både hverdag og fest.

SHOP KJOLER

TULIPANKJOLEN - EN MASAI KLASSIKER

Er du klar til forelske dig i en klassiker på ny? Kollektionen byder nemlig på en ny, festlig version af vores velkendte Tulipankjole. Kjolen er designet i en ekstravagant jerseykvalitet med glimmer, en smuk drapering foran og smalle, elegante ærmer. Perfekt til at løfte ethvert humør og outfit.

Orange crush

Forkæl dig selv med toppe og kjoler i varme orange nuancer: Fra håndmalede prints til glamourøs velour. Perfekt i et feminint og elegant look fyldt med varme, energi og optimisme.

SHOP KOLLEKTION

Afslappet elegance

Det er hovedingrediensen i alle vores kollektioner, så du let og ubesværet kan skabe et elegant og personligt look med masser af komfort - både til hverdag og til fest.

EN MUST-HAVE TIL HVERDAG OG FEST

Ukompliceret, feminint og afdæmpet. Dette er det eneste jakkesæt, du har brug for. Gør som os, og brug det til hverdag med et par smarte sneakers eller sammen med et par høje hæle til en aften i byen.

Winter rose

Den bløde rosa farve er perfekt til at bringe varme til din teint og til at skabe en blød og feminin følelse, selv når de hårdeste vinde blæser.

SHOP KOLLEKTION

Grå er ikke (altid) en farve

… men det er altid et blødt valg, perfekt til at bryde kontrasten mellem sort og hvid, og indramme dit ansigt.

LET OG SOFISTIKERET

Nogle dage skal det bare være nemt. Og her er denne kjole din genvej til et ubesværet look, så du kan erobre din dag - og aften, med stil, elegance og kompromisløs komfort.

Et strejf af glamour

Trods vinterens mørke med et strejf af glamour i smuk jaquard, elegant strik, silkebløde bukser og gyldent festfyrværkeri.

Tip til dig

Gør som os, og skab et elegant og afslappet hverdagslook med kollektionens silkebløde sølvbuks, en vamset strik og et par smarte sneakers. Til fest vil vi bruge buksen med den matchede tunika eller en sprød skjorte og et par pumps.

SHOP KOLLEKTION