Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret

Winter Glamour

Bliv klar til vinterens fester og gæster med en smuk kollektion inspireret af den lidenskabelige Spanske flamenco-dans. Her finder du et væld af smukke styles, der alle emmer af frigjort femininitet, varme og et twist af drama.

LA CAPITANA

Kollektionen er inspireret af den berømte spanske flamencodanser, Carmen Amaya, også kendt som La Capitana. Hun bliver kaldt den største flamencodanserinde nogensinde, og var den første kvinde, der mestrede de trin, der oprindeligt var forbeholdt mandlige dansere. Hun brød barrierer og forestillinger om hurtighed, styrke og femininitet.

Smuk rød og feminin rosa

De røde og rosa toner binder kollektionen sammen. Fra de ensfarvede og populære Masai favoritter til unikke og dekorative prints med blomster og fyrværkeri - alle designet i vores velkendte, eksklusive kvaliteter med kompromisløs komfort.

SHOP KOLLEKTION

DIN NYE MUST-HAVE

Skal du kun opdatere din garderobe med en ting, så lad det være denne smukke, røde cardigan med slå-om effekt, designet i vores populære og smørbløde viskosestrik. Style den med nederdelen i samme bløde strikkvalitet for et gennemført komfortabelt og elegant look.

Perfekt til hverdag og fest

Easy glamour

Elegante detaljer, eksklusive kvaliteter og skønne teksturer. Kollektionen har det hele. Find dine favoritter, og nyd at du ubesværet kan dresse dem op og ned alt efter behov.

Boblende, feminine prikker

Vi er vilde med prikker! Vi elsker dem for deres enkle, glædesfremkaldende lethed, hvorfor du kan være sikker på at finde finurlige, feminine prikker på tværs af vores kollektioner, sæson efter sæson.

Denne vinter kollektion er ingen undtagelse. Her finder du både et boblende, prikket print såvel som transparent tyl dekoreret med delikate velour-prikker.

SHOP KOLLEKTION

GLIMMER ER ALTID EN GOD IDE

Alle bør have lidt glitter i garderoben. Pailletter er genialt til de dage, hvor har brug for at løfte dit humør. Gå all-in med matchende pailletter fra top til tå, eller brug buksen med en chunky strik eller skjorte.

Easy Elegance

Dyk ned i et udsøgt udvalg af delikate blonder, feminine perler og ekstravagant glitter. Miks og match på kryds og tværs for et ubesværet glamourøst og festligt udtryk. Perfekt til både hverdag og fest.