<strong>ANSVARLIGHED</strong></br> Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. <a href="https://www.masai.dk/bci.html">L&aelig;s mere</a>.</br> </br> Skønne striber og skønne materialer. Denne top har det hele. Det bløde mix af viskose, bomuld og hør, gør toppen florlet og lækker at have på i varmen. Ud over sine smukke striber byder den på feminine detaljer som den lille elastikkant i halsen, der skaber en fin pufeffekt på skuldrene. Med sine lige linjer falder den flot ned over kroppen og giver masser af bevægelsesfrihed. Sæt toppen til en hvid buks eller nederdel, eller gå all in på striberne med vores matchende buks.

EDERNO TOP

Få det komplette look med
PEN CULOTTE

PINJA SHORTS

Se modellens mål

EDERNO TOP

5714531786627
DKK 384.30 På lager
DKK 549,00 DKK 384,30
(inkl. moms)

Farve: Chai Tea

Husk at vælge størrelse

ANSVARLIGHED
Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. Læs mere.

Skønne striber og skønne materialer. Denne top har det hele. Det bløde mix af viskose, bomuld og hør, gør toppen florlet og lækker at have på i varmen. Ud over sine smukke striber byder den på feminine detaljer som den lille elastikkant i halsen, der skaber en fin pufeffekt på skuldrene. Med sine lige linjer falder den flot ned over kroppen og giver masser af bevægelsesfrihed. Sæt toppen til en hvid buks eller nederdel, eller gå all in på striberne med vores matchende buks.

  • Pasform: STRAIGHT  
  • 50% viskose, 36% bomuld, 16% hør
  • Længde ved str. M = 66 cm.
Vask: 
Skånevask
Style:  1003800
Få det komplette look med
PEN CULOTTE

PINJA SHORTS

Se modellens mål

Golden Sand

Golden Sand er til dig, der søger et tidløst solkysset look. Her finder du et klassisk miks af blomsterprint og grafiske linjer i monokrome farver tilsat varme neutrale nuancer og et twist af sommerens gul. Enkle styles, der kan mikses og matches med hinanden og på tværs af sæsoner.