<strong>ANSVARLIGHED</strong></br> Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. <a href="https://www.masai.dk/on/demandware.store/Sites-masai-Site/da_DK/Page-Show?cid=bci">L&aelig;s mere</a>.</br> </br> Skønne striber og skønne materialer. Denne top har det hele. Det bløde mix af viskose, bomuld og hør, gør toppen florlet og lækker at have på i varmen. Ud over sine smukke striber byder den på feminine detaljer som den lille elastikkant i halsen, der skaber en fin pufeffekt på skuldrene. Med sine lige linjer falder den flot ned over kroppen og giver masser af bevægelsesfrihed. Sæt toppen til en hvid buks eller nederdel, eller gå all in på striberne med vores matchende buks.

EDERNO TOP

Ederno Top

5714531786627
DKK 549.00 Ikke på lager
DKK 549,00
5 anmeldelser

Farve: Chai Tea

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.
DETALJER
ANSVARLIGHED
Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. Læs mere.

Skønne striber og skønne materialer. Denne top har det hele. Det bløde mix af viskose, bomuld og hør, gør toppen florlet og lækker at have på i varmen. Ud over sine smukke striber byder den på feminine detaljer som den lille elastikkant i halsen, der skaber en fin pufeffekt på skuldrene. Med sine lige linjer falder den flot ned over kroppen og giver masser af bevægelsesfrihed. Sæt toppen til en hvid buks eller nederdel, eller gå all in på striberne med vores matchende buks.
  • Pasform: Straight
  • Mål: Længde ved str. M = 66 cm.
  • Model Information: Modellens højde er 180 cm, og bruger størrelse M
  • Materiale: 50% viskose, 36% bomuld, 16% hør
  • Vask: Skånevask
  • Style nr.: 1003800
Se alle detaljer Skjul alle detaljer
anmeldelser
4.80
Baseret på 5 anmeldelser
Sød og anvendelig top
Sød og anvendelig top i dejlige farver… hvis man ikke vil stryge, skal man blot være opmærksom på at strække stoffet efter vask…
Tina B.
Skriv en anmeldelse