<strong>ANSVARLIGHED</strong></br> Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. <a href="https://www.masai.dk/on/demandware.store/Sites-masai-Site/da_DK/Page-Show?cid=bci">L&aelig;s mere</a>.</br> </br> Striber er altid en god ide, og på denne skjorte har vores designer givet dem frit spil. Den knitrende bløde bomuld er skåret i et løst, afslappet snit, der gør skjorten skøn at have på. Den er designet med rund hals, bærestykke med seks knapper og hvide manchetter på de lange ærmer. Brug den til en løs, hvid buks eller nederdel for et afslappet og feminint boheme-look.

DELICIA TOP

Delicia Top

5714531772743
DKK 799.00 Ikke på lager
DKK 799,00
6 anmeldelser

Farve: Marlin

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.
DETALJER
ANSVARLIGHED
Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. Læs mere.

Striber er altid en god ide, og på denne skjorte har vores designer givet dem frit spil. Den knitrende bløde bomuld er skåret i et løst, afslappet snit, der gør skjorten skøn at have på. Den er designet med rund hals, bærestykke med seks knapper og hvide manchetter på de lange ærmer. Brug den til en løs, hvid buks eller nederdel for et afslappet og feminint boheme-look.
  • Pasform: Oversize
  • Mål: Længde ved str. M = 73 cm.
  • Model Information: Modellens højde er 180 cm, og bruger størrelse M
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vask: Skånevask
  • Style nr.: 1003641
Se alle detaljer Skjul alle detaljer
anmeldelser
4.33
Baseret på 6 anmeldelser
Altid godt og hurtig forsendelse
Altid godt og hurtig forsendelse
Bente S.
Skriv en anmeldelse