Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Beautiful red and blues

The Sailor

Vi byder foråret velkommen med en kollektion inspireret af havet og de første spæde forårstegn.

Se og shop den nye kollektion.

Maritime striber og elegante detaljer

I tilblivelsen af denne del af foråskollektionen, har vores designteam hentet inspiration fra det maritime liv.

En duft af hav

Med base i hjertet af det gamle København, tæt på vandet, er havet og lyset en evig kilde til inspiration.

Sæsonens musthave

Skal du kun opdatere din garderobe med én ting denne sæson, så lad det være denne oversize strik.

Håndtegnede print

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med print og farver, og denne del af forårskollektionen er ingen undtagelse. Her finder du smukke genfortolkninger af klassiske striber, kunstnerisk legende prikker og dekorative blomster - alle håndtegnet af vores print-designer.

SHOP KOLLEKTION

Kunstneriske print

Kombinationen af smuk blå og sart hvid, gør dette håndtegnede print til et sandt kunstværk, der leder tankerne hen på havets bølger.

”Kombiner klassiske striber med dyb blå og rød for et tidløst og personligt look.”

KJOLEN DU IKKE KAN LEVE UDEN

Rød klæder de fleste, og denne smukke, røde kjole i blød og lækker jersey, vil uden tvivl blive din nye garderobefavorit. Perfekt til både hverdag og fest, og i særdeleshed til de dage, hvor du føler dig stærk, modig og feminin.

Blød denim

Kollektionen byder på elegante og afslappede styles i blød denim - perfekte til at skabe smarte og personlige looks med kompromisløs komfort.

SHOP KOLLEKTION

Forårets glæder

Mød foråret med stil i en smørblød uldstrik i smuk, klar blå.

Kjoler til enhver lejlighed

I den nye kollektion finder du flotte og florlette kjoler, der emmer af forår - perfekte til alle og enhver lejlighed, nu og senere på sæsonen.

Afslappet elegance

Smukke hverdagsfavoritter, der emmer af afslappet elegance: Blød denim, lun strik, smørbløde jersey favoritter, eksklusiv Ponte di Roma og smukke print - alle i flatterende silhuetter og kompromisløs komfort.

SHOP KOLLEKTION

STRIBER FRA TOP TIL TÅ

Skab en smart og personlig stil med matchende striber fra top til tå, og nyd hvordan de vertikale striber skaber en lang og smuk silhuet. Style sættet med par sneakers for et afslappet og cool udtryk, eller tilføj et hint af glamour og elegance med et par høje hæle.

The Sailor

De smukke nyheder, gør det til en leg at skabe en smart og personlig stil. Nyd at du kan mikse og matche på kryds og tværs - også med de favoritter du allerede har i garderoben.