Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Modige prints, klare farver og duften af forår

The Alchemist

Velkommen til endnu en forårskollektion, der byder på nye styles i vores populære hørkvalitet, elegante kjoler, smukke farver og modige prints. Styles, som du kan nyde at bruge nu, såvel som til sommer. Skønt, ikke?

Hør: unikt og naturligt

Forårskollektionen byder på klare farver og flatterende silhuetter designet i skøn og naturlig hør - et materiale vi elsker for dets naturlige skønhed, tempererende egenskaber og fantastiske holdbarhed.

SHOP KOLLEKTION

Læs mere om vores materialer her

Smukt og naturligt

Se og shop dine favoritter fra den smukke forårskollektion.

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med farver og prints. For med prints og farver kan du let og ubesværet skabe et unikt og personligt udtryk, der fremhæver din personlighed og stil.

I denne forårskollektion finder du et væld af kunstneriske, håndtegnede prints i klare, friske farver og flatterende silhuetter - perfekte nu og senere på sæsonen.

SHOP KOLLEKTION

MODE MØDER KUNST

For os er et print ikke bare et print. Det er et kunstværk, der kan bæres. Bemærk farverne, linjerne og måden bevægelse gør dette print virkelig levende.

Modige prints og klare farver

Mød foråret med stil i kunstneriske prints og smukke farver.

FLOT OG LEVENDE

Brug kollektionens klare blå farve til at skabe et flot og levende udtryk med masser af kant og personlighed.

Rolige linjer og afdæmpede farver

Kollektionen har noget til enhver smag og stil. Så foretrækker du afdæmpde farvekombinationer og rolige prints, vil du elske kollektionens smukke og elegante styles, designet i bløde og afdæmpede farver, der smukt komplimenterer din teint.

SHOP KOLLEKTION

Blødt og afdæmpet

Udforsk den nye kollektion, og find de favoritter, der matcher dig og din personlige stil.