UDSALGET ER I GANG>> SPAR 40% NU
Sommer og solnedgange

Southern skies

Lad farverne fra varme sommerdage og smukke solnedgange fylde din garderobe med elegante og tidløse styles i varme farver og florlette kvaliteter – perfekt til både hverdag, ferie og fest.

Southern skies

Sommer i Masai

Smuk og naturlig hør i afdæmpede nuancer skaber et dramatisk og eksotisk udtryk. Perfekt til varme dage og lune sommernætter.

TIDLØS OG STILFULD

Skab en enkel og tidløs sommerstil med styles i skøn hør, og nyd at de kun bliver blødere og smukkere, for hver gang du bruger dem.

Linen for life

Kollektionen byder på et væld af enkle og tidløse styles i hør, designet i flatterende silhuetter og afdæmpede print og farver.

CHASING SUNSETS

Skab et personligt og feminint sommerlook med kollektionens smukke print inspireret af blomstrende sommerblomster og smukke solnedgange.

En verden af kjoler

En smuk og elegant kjole er uundværlig i enhver stilfuld og alsidig sommergarderobe. Den rigtige kjole kan løfte dit humør, få dig til at føle dig velklædt og godt tilpas, lade dig nyde og fremhæve din femininitet og skabe en følelse af at sommeren vil vare for evigt. Kollektionen byder på et væld at smukke, elegante og florlette sommerkjoler - perfekte til hverdag, ferie og fester.

SHOP KOLLEKTION

Colour of kindness

Pink er ikke til at komme udenom denne sommer. Farven symboliserer venlighed, ro og feminitet. Og for os, er det også farven på en perfekt sommeraften.

Kontrastfyldt enkelthed

Sort fremhæver hvid, og hvid skaber en blød og rolig kontrast til den sorte farves hårdhed. I denne kollektion finder du både de klassiske sorte-hvide striber og dekorative sort-hvide prints med et twist af pink.

SHOP KOLLEKTION

Summer simplicity

Det har aldrig været nemmere at skabe et smart, sommerligt og personligt udtryk: Tag blot en enkel og tidløs skjorte og style den med et par bløde og afslappede bukser.

Kollektionen byder på velkendte Masai favoritter i nye farver og smukke og dekorative prints.

Orange is the new black

Fremhæv din sommerglød med styles i varm og smuk orange. Du finder både dekorative, håndtegnede prints og enkle, ensfarvede styles, som du kan mikse og matche på kryds og tværs.

SHOP KOLLEKTION

SUMMER TRENDING

Rejs direkte tilbage til 70’erne med kollektionens orange styles i bæk og bølge-kvalitet

Dansk design med omtanke

Vi har forpligtet os selv til at designe tøj med omtanke. Nærvær, ordentlighed og stræben efter at yde en indsats er afgørende for os. Vi tager vores ansvar overfor klimaet og de mennesker, vi arbejder med, alvorligt. Vi kan ikke love at være 100% bæredygtige, men vi kan love at være ansvarlige i alle beslutninger og processer i forbindelse med produktionen af vores kollektioner. For det mener vi, er essensen af at have god stil. 

LÆS MERE HER

65%

Vi er kommet langt, når det kommer til at opnå certificeringer og optimere måden, vi indkøber og producerer vores kollektioner på. 65% af vores nuværende kollektion er certificeret eller produceret i mere ansvarlige i materialer, som er velovervejede, og som tager større hensyn til den verden vi lever i.

LÆS MERE OM VORES MATERIALER HER

Smuk og naturlig hør

Hør er et af de ældste tekstiler i verden og er blevet anvendt og elsket i årtier. Materialet har en naturlighed og en skønhed og er lavet af hørplanten – en plante, der kræver mindre vand end eksempelvis bomuld, og kan dyrkes uden brug af pesticider.

Hør er også et meget slidstærkt materiale, der holder i mange, mange år og kun bliver smukkere jo mere det bruges. Det er en af naturens små mirakler og et materiale vi elsker for dets naturlige skønhed og temperende egenskaber - og lige præcis derfor er det også en absolut musthave i din sommergarderobe.

SHOP HØR