SPAR 20% PÅ BUKSER*
Rabatten fratrækkes automatisk i kurven
Masai journal

Soulful sea

Vi ser frem mod foråret med en kollektion, dedikeret til og inspireret af havet og de første forårstegn: smukt, fascinerende og altid i bevægelse.

DENIM REDESIGNED

Denim er et ikonisk materiale, som vi elsker at genopdage og genfortolke. I denne kollektion kan du opleve nye flatterende silhuetter i denne smukkeste indigoblå denim. Style dem med strik, bomuld og hør for et feminint og forfriskende udtryk.

Blue light

Farven blå er en absolut klassiker. Den er tidløs, alsidig og passer til alt. Farven signalerer ro og harmoni, og endnu bedre: havet. Klæd dig i smukke blå nuancer og kunstneriske prints inspireret af havet: smukt, dragende og altid i bevægelse.

EN TIDLØS KLASSIKER

Denne bløde strik er kærlighed ved første blik. Kombinationen af chunky strik, klassiske maritime striber, dekorative knapper og generøs komfort, gør den perfekt i din overgangsgarderobe.

Wear the sea

Skal du kun investere i ét print denne sæson, så skal det være dette. Designet i knitrende sprød bomuld med feminine detaljer og flatterende, feminine silhuetter.

DIN NYE YNDLINGSKJOLE

Denne skønhed af en kjole får dig til ønske, at foråret kommer endnu hurtigere. Den er designet i et smukt print i den blødeste bomuld med feminine detaljer og skønne stiklommer.

Masai shapes

Føl dig velklædt og godt tilpas.

Masai Shapes er en del af vores dedikation til at skabe tidløse garderobefavoritter, som du vil elske at bruge igen og igen, sæson efter sæson. Vi definerer aldrig ét look, én pasform, én farve som den rigtige.

I stedet fejrer vi, at de kvinder, vi klæder på, er kreative kræfter i sig selv, der klæder sig efter situationen, deres humør og de historier, de ønsker at fortælle.

Udforsk vores Shape Guide, og find den pasform der matcher dig og din figur. Uanset hvad du vælger er tøjet skønt og behageligt at have på.

Mod lysere tider

Kollektionen byder på smuk strik, klassiske striber, vidunderlige kjoler og tunikaer i kunstneriske, håndtegnede prints og smukke farvekombinationer.

STRIKKJOLEN: DIN NYE MUST-HAVE

Nogle styles er ægte gamechangers for din garderobe, og denne hulstrikkede kjole er perfekt i et smart og stilfuldt lag-på-lag look. Style den over alle de styles, du allerede har og elsker.

Cool elegance

At skabe et stilfuldt og elegant look skal ikke være besværligt eller ukomfortabelt. Det skal være let, afslappet og - allervigtigst - behageligt, uanset pasform og fit.