Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Masai vinter kollektion

Ray of light

Når de kolde og mørke vintermåneder er over os, bliver noget af det vigtigste, at finde måder at lukke lyset ind. Om det er gennem vinduerne eller penselstrøgene i et smukt, håndtegnet print, så vil lyset altid have vores opmærksomhed. Og netop lyset er inspirationen bag vores nye vinterkollektion, Ray of light. Kollektionen byder på feminine designs, skøn Ponte di Roma, kunstneriske print og smukke farver, der gør det let for dig at møde vinteren med stil.

Easy elegance

Ponte di Roma er gået hen og blevet en Masai favorit. Den tætstrikkede, formfaste kvalitet tilfører en blød struktur til et feminint design, så du let og ubesværet kan skabe et personligt og elegant look med kompromisløs komfort. 

Ray of light

Laid back

Hvem vidste, at den totale følelse af afslappethed kan se så godt ud? Vælg styles i Ponte di Roma for ubesværet elegance.

True blue

Ingen farve har samme beroligende effekt, som farven blå. Ingen farve inviterer os til at se ud og op som farven blå, og ingen farve omfavner og komplimenterer kvinder så godt som blå.

 

I den nye kollektion finder du disse blå, tidløse, jacquardvævede styles, der gør det let for dig at skabe et elegant og personligt look.

Layering luxe

Daytime dressing or evening elegance?

Dette enkle, kunstneriske print gør det til en leg at gå fra hverdag til fest.

I den nye kollektion finder du styles i den smukkeste brændte, levende orange farve. En helt særlig nuance, der tilfører varme til din hudtone, og tilføjer en følelse af livlighed til din stil. 

Dressing up

… or dressing down.

 

Med den nye kollektion ønsker vi at gøre hver dag til en fest, så du blot behøver at tilføje en smule rød læbestift. 

Easy elegance

Shop collection

View all