Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret

Overtøj

En skøn frakke kan fuldende ethvert outfit. Forårskollektionen byder på et væld af smarte og funktionelle frakker - perfekte til at understrege din personlige stil og gøre overgangen fra vinter til forår til en leg.

En ægte klassiker

En klassisk cotton coat er en musthave i enhver stilfuld garderobe. Den er tidløs, elegant og funktionel - og perfekt til at fuldende dit look.

SHOP SÆSONENS FRAKKER

Smarte og funktionelle

Frakker

Statement frakken

Fuldend dit forårslook med en frakke, der understreger din personlige stil. Er du til smarte detaljer, skøn bomuld og et smart oversize snit med masser af volumen, så er den nye Titus frakke et must!

SHOP SÆSONENS FRAKKER

statement outerwear

Overtøj hos Masai er en kærlighedsaffære, og hver enkelt style har sin egen historie, sit eget sæt af detaljer og sit eget statement.

Smart og funktionel

Vi har alle brug for en smart og funktionel frakke til at hjælpe os igennem sæsonens omskriftelige vejr. Og med sit smukke zebrastibede mønster, tapede sømme og elegante design, er vores Trina regnfrakke ikke til at komme udenon.

SHOP SÆSONENS FRAKKER

Fin og feminin

Fuldend dit look med en af forårets nye smarte og funktionelle frakker. Kollektionen byder på friske linjer, skøn funktionalitet og elegante designs - alt, hvad du behøver til at møde foråret med stil.

SHOP SÆSONENS FRAKKER

Forårets frakker

SE ALLE FRAKKER

Forårskollektionen byder på et væld af smarte og nye frakker. Gør overgangen fra vinter til forår til en leg, og fuldend dit look med den forårsfrakke, der understreger din personlige stil.

Sæsonens frakker

Forårskollektionen byder på et væld af frakker. Klassiske cotton coats, lette dunjakker og smarte regnfrakker - alle er de perfekte til overgangen mellem sæsoner.