UDSALGET ER I GANG>> SPAR 40% NU

Hold varmen med stil

Udforsk sæsonens smarte og funktionelle overtøj, og hold varmen med stil.


Funktionalitet møder elegance

Oplev indbegrebet af funktionalitet, elegance og kvalitet i sæsonens smarte overtøjskollektion. Fra uld til dun, kort til lang, vandtæt til bomuld - vi har frakker til ethvert behov.

SE MERE

Perfekt til lag-på-lag

Brug din Masai-frakke som prikken over i’et i et stilfuldt lag-på-lag look. Style den sammen med dine favorti Masai-bukser, en blød strik, en smuk top og et smart tørklæde, og er klar til at møde dagen med stil.

SHOP OVERTØJ

Dansk design med omtanke

Vi er fuldt ud klar over, at vi bærer en del af ansvaret for modebranchens udfordringer. Vi øver os i at gøre det bedre hver dag, og har forpligtet os til at tage ansvar og være en del af den forandring, verden har brug for.

Vi er kommet langt, når det kommer til at opnå certificeringer og optimere måden, vi indkøber og producerer vores kollektioner på. 62% af vores nuværende kollektion er certificeret eller produceret i mere ansvarlige i materialer, som er velovervejede, og som tager større hensyn til den verden vi lever i.

Masai har siden 2022 været certificeret i henhold til Responsible Wool Standard (RWS, CU-876246) og Responsible Down Standard (RDS, CU-876246)). Således kan vi sikre, at den uld, dun og fjer vi anvender, stammer fra dyr, der er blevet behandlet ordentligt.

LÆS MERE