Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Kunstneriske prints og delikate farver til de lyse sommerdage

Nordic serenity

Inviter sommeren ind i garderoben med en kollektion inspireret af varme solskinsdage og lange, lyse sommernætter. Kollektionen byder på kunstneriske, håndtegnede prints, lette og luftige kjoler, smarte shorts og bukser, smuk hør og let strik - alt hvad du behøver i din sommergarderobe.

Masai sommerkollektion

Nordic serenity

Kollektionen byder på et væld af skønne, sommerlige styles i delikate farver og florlette kvaliteter.

KUNSTNERISK, HÅNDTEGNET PRINT

Sommerens nye, sprøde sommerprint er et håndtegnet kunstværk - perfekt i et smart sæt med matchende print fra top til tå.

The Little Black Dress

Her er vores bud på ’Den Lille Sorte’. En stilfuld og anvendelig sort kjole, som du kan bruge til enhver lejlighed - både hverdag og fest. Kjolen er designet i sprød og blød bomuld med diskrete lommer i siden og elastik forneden, så du kan skabe en flatterende ballon-effekt.

SHOP KOLLEKTION

HVIS LYSE SOMMERDAGE VAR EN KJOLE

Hvis du kun skal have en kjole denne sæson, så lad det være denne. Designet i blød og let viskose med glitrende sølvprikker i et klassisk lige snit, er den perfekt til de varme sommerdage og lange, lyse sommernætter.

Sæsonens fester

Kollektionen byder på et væld af elegante og feminine kjoler med skøn komfort - perfekte til sæsonens mange fester.

Duften af sommer

Kollektionen byder på skønne sommerstyles i smørblød jersey, sprød bomuld, naturlig hør og florlet viskose i delikate og feminine farverkombinationer. Nyd at du kan mikse og matche dem på kryds og tværs for et smart, personligt og sommerligt udtryk.

SHOP KOLLEKTION

Delikate farver

Sart lavendel, noter af grøn og creme... kollektionen er et rent tag selv-bord af delikate, feminine og afdæmpede farvekombinationer.

Easy summer dressing

Smuk og naturlig hør

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med hør, og denne sæson finder du et væld af skønne nye hør-styles i delikate, feminine farver og flatterende silhuetter.

Fint og feminint

Flatterende silhuetter, smukke farver og elegante detaljer. Denne kollektion har det hele. Tag blot dette fine, feminine broderede blomsterprint. Perfekt til enhver lejlighed - både de storslåede fester og de mere intime begivenheder.

SHOP KOLLEKTION