Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Masai Pre-Spring kollektion

Navigator

Forkæl dig selv med elegante designs, flatterende silhuetter, prikker, striber, bløde linjer og håndtegnede print i afdæmpede og rolige farver, og tag forskud på foråret, som venter lige rundt om hjørnet.

Til din ønskeliste

Den nye kollektion byder på maritim strik, et strejf af gul og smukke håndtegnede print – det eneste du behøver dette forår.

Se og shop den nye kollektion.

PRIKKER, STRIBER, GENTAG

For os er striber og prikker lig med poetisk skønhed. De er evigt klassiske og altid tiltalende, og vi kan slet ikke få nok af dem. Kan du?

PRIKKER, STRIBER, GENTAG

Tillad dig selv at slappe af

Den nye kollektion byder på bløde og behagelige styles, så du kan nyde at være den bedste version af dig i en ellers hektisk hverdag.

En klassisk udfordring

Nyd kombinationen af den velstrukturerede lethed, som vi kender fra herretøj, og et elegant og feminint udtryk. Style kollektionens workwear-inspirerede bukser med en chunky strik og en feminin top, og sæt prikken over i’et med en sømandsinspirereret jakke. 

I flor

Smukke farvekombinationer, der løfter hinanden i nye, håndtegnede prints og feminine silhuetter, der emmer af forår. Den nye kollektion emmer af forårets livlige charme.

Nyheder

Stay gentle

Bløde linjer, rolige print og afdæmpede farver

Altid på farten

I den nye kollektion finder du også et udvalg af smarte og funktionelle tasker – perfekte til dig, der altid er på farten.

Livlige linjer

Med en feminin og flatterende silhuet, en flot og enkel halsudskæring og lange, smalle ærmer i vores eksklusive Ponte di Roma-kvalitet, er dette en af kollektionens absolutte musthaves.

The no-suit suit

Et smart sæt er endnu en musthave – uanset sæson og årstid. Med sit elegante udtryk og smørbløde kvalitet kan du let og ubesværet møde verden med stil.  

Effortless elegance

Oplev foråret i København

En let kuldegysning i luften, en kraftig lavt hængende sol, og mennesker der pibler frem klædt på til at nyde det. Forår i København er kan noget ganske særligt.

Mød kulden med stil

Selv det mildeste forår kommer med en kuldegysning. Hold dig varm med stil, når du træder ud for at nyde forårets første, spæde solstråler.