Med denne kjole kan sommeren bare komme an. Den florlette bomuld er blød at have på og er skåret i en fin A-form, der sidder til over brystet og falder løst over kroppen. Kjolen har regulérbare stropper, stiklommer i siderne og er dekoreret med et smukt broderet mønster på brystet. Brug den til dasedage på stranden og caféture med veninderne – den kan det hele! </br> </br> Da kjolen er lettere transparent, anbefaler vi, at du bruger den sammen med et underskørt.

OLLIE KJOLE

OLLIE KJOLE

DKK 449.50 På lager
DKK 899,00 DKK 449,50 (inkl. moms)

Farve: Brunnera Blue

  • Tip: Gå efter den størrelse, du normalt ville vælge.

Husk at vælge størrelse

Med denne kjole kan sommeren bare komme an. Den florlette bomuld er blød at have på og er skåret i en fin A-form, der sidder til over brystet og falder løst over kroppen. Kjolen har regulérbare stropper, stiklommer i siderne og er dekoreret med et smukt broderet mønster på brystet. Brug den til dasedage på stranden og caféture med veninderne – den kan det hele!

Da kjolen er lettere transparent, anbefaler vi, at du bruger den sammen med et underskørt.

  • Pasform: A-SHAPE  
  • 100% bomuld
  • Længde ved str. M = 110 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001621

Nordic Summer

Let, lystigt og lyseblåt. Med florlet bomuld, behageligt hør og lækker viskose er tøjet fra “Nordic Summer” perfekt til sommeren. Kollektionen er fyldt med klassiske print med prikker og striber. Nyd sommeren sammen med Masai i “Nordic Summer”.