Blomsterprint er evigt aktuelt, og med denne fine kjole kan du skabe et stilrent look på et splitsekund. Kjolen er skåret i en transparent viskose og designet med et flot skørt forneden med en asymmetrisk detalje. Med sin fine A-form falder den rigtig flot og har det helt rigtige sving når du går. En skøn kjole, du nemt kan dresse op og ned med det rette tilbehør.</br> </br> Da kjolen er lettere transparent anbefaler vi, at du bruger den sammen med en underkjole.

NATANIA KJOLE

Få det komplette look med
HEIDI TUNIKA

Se modellens mål

NATANIA KJOLE

DKK 999.00 På lager

Farve: Medieval blue

  • Tip: Gå efter den størrelse, du normalt ville vælge.

Husk at vælge størrelse

Blomsterprint er evigt aktuelt, og med denne fine kjole kan du skabe et stilrent look på et splitsekund. Kjolen er skåret i en transparent viskose og designet med et flot skørt forneden med en asymmetrisk detalje. Med sin fine A-form falder den rigtig flot og har det helt rigtige sving når du går. En skøn kjole, du nemt kan dresse op og ned med det rette tilbehør.

Da kjolen er lettere transparent anbefaler vi, at du bruger den sammen med en underkjole.

  • Pasform: A-SHAPE  
  • 100% viskose
  • Længde ved str. M = 110 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1000469
Få det komplette look med
HEIDI TUNIKA

Se modellens mål

Navy Nights

Det perfekte samspil findes i denne harmoniske kollektion, som er baseret på den klassiske mørkeblå farve. En kollektion fyldt med detaljer og iøjefaldende print i blå og hvide farver.