Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Elegant og ubesværet stilfuld

French chic

Slip din indre fashionista fri med en kollektion inspireret af franske kvinder og deres charme og ubesværede gode stil.

Afslappet elegance

Kollektionen byder på elegante nye designs i vegansk læder, tidløse tunikaer, smukke kjoler, klassiske striber og kunstneriske, håndmalede prints: Alt hvad du behøver til at møde efteråret med stil.

SHOP KOLLEKTION

FRENCH CHIC

Åh... intet er mere fransk end en kort, tidløs jakke. Den kan fuldende ethvert outfit og er perfekt til hverdag, fest og alt der imellem.

Forkæl dig selv med skønne styles, der aldrig går af mode – inspireret af franske kvinder og deres tidløse stil.

SHOP KOLLEKTION

En alsidig garderobefavorit

Tunikaen

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med tunikaen. Den er tidløs, stilfuld og byder på uendelige stylingmuligheder: Brug den som kjole, med bukser eller uden, som en elegant lang bluse, eller som en del af et lag-på-lag look - det er kun fantasien, der sætter grænser.

GÅ ALL-IN PÅ DENIM

En hemmelighed til at få dine denim-favoritter til at se chice og elegante ud, er at bære dem som et look. Klæd dig i denim fra top til tå, og lad stoffets rå elegance, de skønne silhuetter og farver løfte dit look.

Mød

Marie Vesterbæk

Marie er chefdesigner hos Masai. Hun er vokset op i Jylland, nærmere bestemt Ålborg, og hun tog sin designuddannelse i Kolding. Det lå derfor ikke lige i kortene, at Marie skulle blive Københavner, men det er hun blevet af hele sit hjerte.

Shades of blue

Blå er det perfekte alternativ til sort. Foruden at symbolisere havets farve, aftenhimlen og længsel, så komplementerer farven også enhver nuance af hud, øjne og hår: Stilfuld, tidløs og klædelig - uanset årstid. Ganske enkelt.

SHOP KOLLEKTION

“Pink er Indiens marineblå”
Diana Vreeland - tidl. chefredaktør hos Harper Bazaar og Vogue

Pink er også farven for stilfulde kvinder, der ikke er bange for at vise hvem de er. Gå all-in på pink eller tilføj blot et pift for den ekstra gnist af livlighed. Ikke kun i din garderobe, men i dit liv.

Stilfuld og tidløs

Udforsk en kollektion, der hylder fransk charme og god stil. Du finder alt fra klassiske, alsidige jakker til tidløse striber, uundværlig strik og nye elegante designs i vegansk læder - alt, hvad du behøver i en ubesværet stilfuld garderobe.

Hold varmen med stil

Med den rette frakke kan du fuldenede et hvert outfit og møde dagen med stil - uanset årstid. Hver sæson finder du et skønt udvalg af Masai frakker - alle med masser af komfort og skønne detaljer, der får hver enkelt frakke til at skille sig sig ud: Forede lommer til ekstra varme på de kølige dage og eksklusive kvaliteter, der skaber en luksuriøs følelse af varme og komfort. Frakkerne er altid designet i flatterende silhuetter og skønne farver - alt sammen for at slå følelsen af at ville blive indendørs.

SHOP SÆSONENS FRAKKER