Mød den nye sæson med stil

Colours galore

En ny sæson står for døren. Mød efteråret med stil i en kollektion, der på smukkeste vis kombinerer tidløse og højtelskede Masai favoritter med enkelthed, elegance og stærke farver.

Du finder et væld af nye designs i skønne kvaliteter og smukke farver - alle i vores unikke og flatterende pasformer. Nyd at du kan mikse og matche dine favoritter for et ubesværet stilfuldt og personligt look med masser af komfort.

SHOP KOLLEKTION

PERSONLIG STIL

i elegante pasformer og skønne kvaliteter.

Kunstnerisk og håndmalet

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med prints. Men vidste du, at de fleste af vores prints er skabt i hånden af vores print designer?

I kollektionen finder du et nyt, håndmalet leopard print, et print inspireret af vandfarver og delikate penselstrøg i et væld af smukke farvekombinationer. Klik videre, og udforsk de mange nye prints.

SHOP KOLLEKTION

Fint, feminint og et twist af boheme

Boho beauty

Dette smukke tie-dye print i silkeblød viskose er et af sæsonens must-haves. Vælg mellem en smuk kjole, en top, tunika eller et tørklæde.

EN MUST-HAVE I DIN GARDEROBE

Blonder er ikke kun til særlige lejligheder. Denne smukke, feminine blondetop passer til det hele, uanset om du skal på job, til en kaffeaftale eller en fin middag.

Tip til dig

Skab et elegant og afslappet udtryk med kollektionens nye styles i tidløse nuancer - ubesværet, personligt og med masser af komfort.

SHOP KOLLEKTION

Ansvarlige materialer

62% af kollektionen er certificeret eller produceret i mere ansvarlige materialer: Materialer som er velovervejede og som tager større hensyn til den verden vi lever i. Det mener vi er god stil.

SHOP KOLLEKTION

LÆS MERE OM VORES MATERIALER

Colours galore

Stærke, varme og livlige farver der emmer af glæde og godt humør, er ikke til at komme udenom denne sæson: Fra legende prikker til de ensfarvede og de sirligt håndmalede prints. Du finder det hele i denne kollektion.

Tip til dig

Brug varme og stærke farver til at skabe et legende og stilfuldt udtryk med masser af personlighed, og nyd at det er perfekte nu, såvel som senere på året.

SHOP KOLLEKTION

Easy elegance

Kombiner tidløse og højtelskede Masai favoritter med enkelthed, elegance og stærke farver, for et let og ubesværet look, der emmer af personlighed og komfort.