Fri levering til Masai butik
Gratis retur & 14 dages fuld returret
Masai vinter kolletion

Celebrate being you

Varm op til sæsonens fester med den smukke, nye kollektion fra Masai.

Kollektionen byder på tidløse designs, den smukkeste røde farve, guld, glitter, velour, og blød rayonstrik - alt hvad du behøver til en festlig og feminin stil med kompromisløs komfort.

Rød for kærlighed

… ild og femininitet. Og denne sæson er farven ikke til at komme udenom. Gå all-in med rød fra top til og skab et personligt look med wow-effekt.

Celebrate being you

Sæsonens musthave: Det bløde jakkesæt

Denne sæsons absolutte musthave: Et blødt, feminint og stilfuldt jakkesæt med Masais kompromisløse komfort og sans på detaljer. Style det med et smukt print for et personligt touch.

MØD DET NYE, BLØDE JAKKESÆT

Vi har kombineret sæsonens show-stoppende røde farve med det bløde jakkesæt for et ultrafeminint look.

Celebrate being you

Behageligt og feminint

Vi er vilde med smuk og blød rayonstrik, og denne sæson har vi tilføjet endnu flere strikkede herligheder til vores kollektion af bløde, feminine favoritter. 

Celebrate being you

Bemærk hvordan den bløde og lette strik tilføjer et roligt og overraskende element til ethvert look. Find dine favoritter, og nyd at du let og ubesværet kan skabe et look, der emmer af afslappet elegance.

Nyheder i

smørblød jersey

Masai 30 år

Vi fortsætter fejringen af vores 30 års jubilæum. Og det gør vi med guld, glitter og velour, designet i afslappede silhuetter med elegante detaljer.

Bliv klar til sæsonens fester, og tillad dig selv at være den mest glamourøse version af dig.

Wearable metallics

Tilfør dit look lidt drama og glamour med smukke styles i metallic-look, elegant velour og smukke mønstre du vil elske de næste 30 år.

”Kernen i alle vores designs følelsen af tidløshed. Ingen af vores designs skal føles ude af kontakt med tiden. Ikke nu, ikke næste sæsonen eller sæsonen efter. Vi designer byggeklodser til en personlig og kurateret garderobe til alle kreative kvinder.”

Dressing joy

Let it sparkle

Mød sæsonens fester i funklende glitter, og tillad dig selv at være den mest glamourøse version af dig.

Celebrate being you

Forever gold

Guld og glitter møder afslappede silhuetter i denne stilfulde kjole, der tager afslappet elegance til et helt nyt niveau.

Celebrate being you