<strong>ANSVARLIGHED</strong></br> Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. <a href="https://www.masai.dk/bci.html">L&aelig;s mere</a>.</br> </br> Med striber kan du skabe et tidløst og smart look, og denne stribede buks er lige til at hoppe i. Med sit bløde mix af viskose, bomuld og hør, er buksen blød og behagelig at have på. Derudover byder den på en bred smock-elastik i taljen bagpå og skønne stiklommer i siderne. Brug den til en ensfarvet top, eller skab et stilrent, stribet look med vores matchende top.

PEN BUKSER

Få det komplette look med
EDERNO TOP

FARIHA TOP

Se modellens mål

PEN BUKSER

5714531754671
4 anmeldelser
DKK 799.00 På lager

Farve: Chai Tea

Husk at vælge størrelse
4 anmeldelser

ANSVARLIGHED
Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Ved at købe bomuldsprodukter fra Masai støtter du en mere bæredygtig bomuldsproduktion. Læs mere.

Med striber kan du skabe et tidløst og smart look, og denne stribede buks er lige til at hoppe i. Med sit bløde mix af viskose, bomuld og hør, er buksen blød og behagelig at have på. Derudover byder den på en bred smock-elastik i taljen bagpå og skønne stiklommer i siderne. Brug den til en ensfarvet top, eller skab et stilrent, stribet look med vores matchende top.

  • Pasform: CASUAL TROUSERS  
  • 50% viskose, 36% bomuld, 16% hør
  • Udvendig benlængde ved str. M = 86 cm.
Vask: 
Skånevask
Style:  1003798
Få det komplette look med
EDERNO TOP

FARIHA TOP

Se modellens mål

Golden Sand

Golden Sand er til dig, der søger et tidløst solkysset look. Her finder du et klassisk miks af blomsterprint og grafiske linjer i monokrome farver tilsat varme neutrale nuancer og et twist af sommerens gul. Enkle styles, der kan mikses og matches med hinanden og på tværs af sæsoner.
5.00
Baseret på 4 anmeldelser
God og gin service
God og gin service
Joan L.
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE