<b>Ny kvalitet - nye bukser</b> </br> Prøv vores nye Bi-stretch bukser og du vil aldrig tage dem af igen. Bi-stretch har indvævet elastan i stoffet, der gør det elastisk både i bredden og i længden. Den kraftige jerseykvalitet er så blød, at du næsten ikke kan mærke, du har den på. Buksen er designet med snydelommer bagpå, stiklommer i siderne og smalle ben, der går ind forneden. Brug den som basis for et lækkert lag-på-lag look med en mønstret tunika eller lang skjorte over.

PATSY BUKSER

Få det komplette look med
DEJANA TOP

Se modellens mål

PATSY BUKSER

5714531632252
DKK 799.00 På lager

Farve: Black

Husk at vælge størrelse

Ny kvalitet - nye bukser
Prøv vores nye Bi-stretch bukser og du vil aldrig tage dem af igen. Bi-stretch har indvævet elastan i stoffet, der gør det elastisk både i bredden og i længden. Den kraftige jerseykvalitet er så blød, at du næsten ikke kan mærke, du har den på. Buksen er designet med snydelommer bagpå, stiklommer i siderne og smalle ben, der går ind forneden. Brug den som basis for et lækkert lag-på-lag look med en mønstret tunika eller lang skjorte over.

  • Pasform: FITTED TROUSERS  
  • 97% bomuld, 3% elastan
  • Udvendig benlængde ved størrelse M = 100 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1002848
Få det komplette look med
DEJANA TOP

Se modellens mål

Japanese Jazz

Tænk dig til fjerne kyster, til Japanske kirsebærtræer i blomst og de svingende 20’eres Japanese Jazz. Med inspiration i japansk tradition og enkelthed byder denne kollektion på moderne, feminine print og snit med fokus på detaljerne. Farverne er nedtonede og monokrome med varme fra en smuk valmuerød.