Denne fløjlsbuks er så blød og velsiddende, at du ikke har lyst til at gå i andet. Den er designet med elastik i taljen bagpå, stiklommer i siderne og smukke læg foran, der fremhæver taljen. Buksen har et afslappet fit med løse ben, der går en smule ind forneden og har et lille kig til anklerne. Brug buksen til en feminin skjorte, en mønstret top eller en afslappet strik – den kan det hele. Du kan også skabe et gennemført fløjlslook med vores matchende jakke.

Parker Bukser

Parker Bukser

5715165466572
DKK 849.00 Ikke på lager
DKK 849,00
4 anmeldelser
Better Cotton

Farve: Maritime Blue

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.
DETALJER
Denne flĂžjlsbuks er sĂ„ blĂžd og velsiddende, at du ikke har lyst til at gĂ„ i andet. Den er designet med elastik i taljen bagpĂ„, stiklommer i siderne og smukke lĂŠg foran, der fremhĂŠver taljen. Buksen har et afslappet fit med lĂžse ben, der gĂ„r en smule ind forneden og har et lille kig til anklerne. Brug buksen til en feminin skjorte, en mĂžnstret top eller en afslappet strik – den kan det hele. Du kan ogsĂ„ skabe et gennemfĂžrt flĂžjlslook med vores matchende jakke.
  • Pasform: Casual Trousers
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighed: BCI
  • Style nr.: 1008229
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomuld produceret med omtanke og ansvarlighed

Masai er stolt medlem af Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stĂžrste program for ansvarlig bomuld og Masais medlemskab betyder, at vi spiller en rolle i at forbedre den globale bomuldsdyrkning og et mere ansvarligt landbrug. NĂ„r du kĂžber denne style, stĂžtter du en mere ansvarlig bomuldsproduktion. Mere ansvarlig bomuld inkluderer bomuld, der kommer fra Better Cotton kilder, genanvendt bomuld, Fairtrade bomuld og Ăžkologisk bomuld.

Læs mere
anmeldelser
5.00
Baseret pÄ 4 anmeldelser
Dejlig buks
De sidder fint og giver god bevægelsesfrihed. Håber Masai laver noget lignende også i smallere udgave i bredriflet fløjl..
Hanne R.
Skriv en anmeldelse