<b>Ny kvalitet - nye bukser</b> </br> Prøv vores nye Bi-stretch bukser og du vil aldrig tage dem af igen. Bi-stretch har indvævet elastan i stoffet, der gør det elastisk både i bredden og i længden. Denne buks er en enkel og sikker klassiker, du altid kan ty til. Buksen byder desuden på en lille dekorativ slids nederst i hvert ben og snydelommer bagpå. En tidløs buks, du kan bruge sæson efter sæson.

POPPY REGULAR BUKSER

Få det komplette look med
INEO SKJORTE

Se modellens mål

POPPY REGULAR BUKSER

5714531632184
DKK 699.00 På lager

Farve: Black

Husk at vælge størrelse

Ny kvalitet - nye bukser
Prøv vores nye Bi-stretch bukser og du vil aldrig tage dem af igen. Bi-stretch har indvævet elastan i stoffet, der gør det elastisk både i bredden og i længden. Denne buks er en enkel og sikker klassiker, du altid kan ty til. Buksen byder desuden på en lille dekorativ slids nederst i hvert ben og snydelommer bagpå. En tidløs buks, du kan bruge sæson efter sæson.

  • Pasform: FITTED TROUSERS  
  • 97% bomuld, 3% elastan
  • Udvendig benlængde ved størrelse M = 100 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1002847
Få det komplette look med
INEO SKJORTE

Se modellens mål

Japanese Jazz

Tænk dig til fjerne kyster, til Japanske kirsebærtræer i blomst og de svingende 20’eres Japanese Jazz. Med inspiration i japansk tradition og enkelthed byder denne kollektion på moderne, feminine print og snit med fokus på detaljerne. Farverne er nedtonede og monokrome med varme fra en smuk valmuerød.