Masai Guide
inspired by women

Masai guide er din guide til Masais univers. Her inspirerer vi dig med det bedste fra Masai, så du får mere ud af at shoppe hos os.

LINEN TO LOVE

Masai linen

Verdens ældste vævede stykke tøj var lavet af hør og engang var hør de ægyptiske faraoers favorittekstil. Kvaliteten, følelsen og den elegante tekstur er årsagen til, at hør er blandt vores favoritmaterialer hos Masai.

Hørguide

TUNIKAER

Masai tunika

For nogle er den en del af basisgarderoben, for andre er den en overdel, der kan bruges til alt. Her hos Masai står tunikaen i centrum. Tunikaen er en stor del af vores DNA og vores designere bruger den i deres kreative designproces. Vores print designes med tunikaen som udgangspunkt og alt andet designes, så det passer til netop den.

Tunikaguide

PAK KUFFERTEN

Uanset om du skal i sommerhus, på badeferie, på en 3-dages forretningsrejse eller et udendørs eventyr, så betaler det sig at optimere kuffertpladsen, minimere kiloene og skære ned på krøllet tøj. Hos Masai har vi samlet vores bedste tips til den gode feriekuffert og dem deler vi ud af her.

kuffertguide

JERSEY

Masai Jersey

Hos Masai elsker vi jersey og er stolte af vores eksklusive kvalitet, der er udviklet og produceret i tæt samarbejde med vores leverandør i Portugal. I vores kollektioner er jersey meget mere end bløde joggingbukser – her finder du både styles, du kan være komfortabel i til hverdag og dresse op til fest.

Jerseyguide

DESIGNPROCES

Masai design

Hos Masai designer vi ikke til en bestemt kvindetype, en bestemt kropstype eller til en særlig alder: Vi designer til kreative, inspirerende kvinder, der tør vise, hvem de er, og hvad de står for. Læs her om designteamets inspirerende proces.

Designguide

BASIC

Masai basic

En ægte garderobeklassiker opstår af godt design, en gennemprøvet pasform og et afstemt valg af kvaliteter. Det er processen bag det tøj, vi præsenterer i vores Basis Kollektion.

Basicguide

FIND DIN PASFORM

Masai pasform

Den rette pasform påvirker dit tøjs levetid; sidder det godt bruger du det både mere og længere. Hos Masai anerkender vi, at kvinders størrelser og former er mange og forskellige, og derfor har udviklet vores Shapes, så du kan købe tøj, der passer til dig.

Shapes

PLEJEGUIDE

Masai pleje

Hos Masai gør vi os umage med at designe og udvikle tøj til dig, som du kan bruge efter sæson. Dette stiller krav til tøjets holdbarhed og ved at følge vores plejeguide med generelle plejeoplysninger og anbefalinger, sikrer du dig, at dit tøj holder sig smukt længere.

Basicguide

FÅ STILEN

Med looks til forskellige lejligheder skaber Masai tøj, der øjeblikkeligt får dig til at føle og se godt ud. Designet er et mix af klassiske styles med abstrakte mønstre og prints til den moderne kvinde med fokus på silhuet, pasform og kvalitetsmaterialer.

BLIV INSPIRERET

MERE INSPIRATION

Masai stories

MASAI STORIES

Masai Stories er portrætter, der handler om kvindeliv gennem tanker og refleksioner fra engagerede og passionerede kvinder. Historierne handler om diversitet, åbenhed, om mod og ikke mindst om friheden til at være og vælge sig selv

Læs mere
Masai CSR

CSR - VORES ANSVAR

CSR og bæredygtighed er områder, der er inde i en rivende udvikling, og tempoet er hæsblæsende, hvilket gør det markant sværere og mere komplekst at navigere i. Men selvom udfordringerne til tider kan virke uoverskuelige, har vi alle et ansvar for at engagere os, søge viden og drive innovationen, hvor vi kan.

Vores ansvar
Masai nyheder

NYHEDER

Lad dig inspirere af vores nyeste styles. Hos Masai arbejder vi altid med vores ikoniske shapes, og med denne nye kollektion vil du se dem i nye designs, opløftende farver og med smukke håndtegnede print, som du kan glæde dig til at tage på. Samtidig finder du endnu flere styles i FSC®-certificeret viskose.

Shop Nyheder