Pasformer

Vores unikke pasformer gør det nemt for dig at finde rette form og fit, der passer til din figur og personlige smag. Uanset hvad du vælger er tøjet skønt og behageligt at have på.

Overdele

Fitted overdel Shaped overdel Basic overdel Basic overdel Bias overdel A-Shape overdel

Fitted

FITTED er vores mest kropsnære pasform og passer perfekt til dig, der gerne vil vise lidt figur, uden at tøjet sidder stramt til kroppen. FITTED er smallere i snittet og giver derfor lidt mere facon. Pasformen er god til dig med talje og lidt mindre barm. FITTED findes i to forskellige fits: Tight og Regular. Tight sidder tættere til kroppen end en Regular.

A-Shape

A-SHAPE er til dig, der ønsker, at dit tøj sidder løsere til forneden. A-formen fremhæver brystet og har derfra et flot og løsere fald ned over kroppen. A-SHAPE findes i tre forskellige fits: Tight, Regular og Loose – alt efter, hvor bred du er over brystet.

Bias

BIAS gør sig godt på de fleste kropstyper. Den adskiller sig ved, at stoffet er skåret på skrå og derfor smyger sig flot og elegant ind til kroppen – med samme fleksibilitet som hvis stoffet var elastisk. Den er god til dig, der ønsker en feminin silhuet men samtidig stor komfort. BIAS findes i en type fit: Regular. For på trods af den gode komfort, skaber den en smallere silhuet.

Shaped

SHAPED er en mere rummelig figursyet pasform, der passer perfekt til dig med større barm og kurver. Den er vid over brystet men går samtidig en smule ind i taljen og markerer på den måde dine kurver og figur. SHAPED findes i to forskellige fits: Regular og Loose, hvor du med en Loose får endnu mere luft og bevægelsesfrihed i designet end ved en Regular.

Oversize

OVERSIZE er en pasform, der byder på masser af volumen og bevægelsesfrihed. Pasformen er skøn og rummelig og passer til enhver facon, da den falder flot og løst ned over din figur. OVERSIZE findes i to forskellige fits: Regular og Loose, hvor du med en Loose får endnu mere volumen i designet.

Straight

STRAIGHT er en pasform designet på klassiske lige linjer med en generøs komfort. Pasformen er god til dig, der ønsker en afslappet klassisk stil uden at have et ønske om at fremhæve en specifik facon. STRAIGHT findes i to forskellige fits: Regular og Loose. Regular sidder en anelse mere tæt til kroppen end Loose.

Bukser

Fitted bukser Casual bukser

Fitted Trousers

FITTED TROUSERS er vores mest kropsnære pasform og passer perfekt til dig, der gerne vil vise lidt figur. Snittet er smallere eller helt kropsnært. FITTED TROUSERS findes i en type fit: Tight.

Casual Trousers

CASUAL TROUSERS er en pasform, der byder på skøn komfort og bevægelsesfrihed. CASUAL TROUSERS findes i to forskellige fits: Regular og Loose, hvor du med en Loose får endnu mere luft og bevægelsesfrihed i designet end ved en Regular.

Nederdele

Fitted Skirt

FITTED SKIRT er vores mest kropsnære pasform og passer perfekt til dig, der gerne vil vise lidt figur. Snittet er smallere eller helt kropsnært. FITTED SKIRT findes blot i en type fit: Tight.